Ha suliban az az osztálytársaitok csúfoltak, este zaklattak, szivattak titeket és nem éreznétek magatokat jól suliban iskolát váltanátok?
Figyelt kérdés
2020. okt. 21. 16:25
11/16 anonim válasza:
Elhiszed hogy énse voltam rossz? Bántottak mert amikor futok kifele dobálódik a lábam. Mindennek elmondtak csak mert sosem szoltam vissza. De jól kiedzettek.. Többet nem is hagytam magam és amikor végre szerettek és sok barátom lett a másik suliba mindig megvédtem azokat akiket bántottak.
De mostmár én nevetek mert a lábam nyomába se érnek.
12/16 anonim válasza:
Ha egyébként jól éreznéd magadat a suliban, mást javasolnék, mint az iskolaváltás. Így azonban nincs miért maradni - ellenben meg kell tanulni a hasonló helyzeteket kezelni, mert kiszámíthatatlan, hol futhatunk bele hasonlóba. És lesz, amikor az a megoldás, hogy felállsz és otthagyod, de lesz, amikor ezt nem teheted meg - és akkor bizony keményen bele kell állni a helyzetbe, és minden követ megmozgatni. Bárki lehet bántalmazott: aki most veled szemben bully, másik suliban lehet, hogy őt fognák ki. Vagy a haverját, vagy az osztály menőcsaját (nálunk megtörtént, egyben ő volt a főbully is, aztán ballagás előtt 1.5 hónappal fellázadt a bandája, és annak zokogott, akit addig ő terrorizált...meg az ő "parancsára" a holdudvar). Gáz, hogy ilyen megtörténhet, de ha amúgy sem szereted a helyet, fölösleges energiát pazarolni rá. Arra viszont sosem, hogy te erősödj és kompetensebb légy.
13/16 A kérdező kommentje:
utcsonak igaza van.a helyet szeretnem de igy mar azt sem elvezem sajnos.
2020. okt. 21. 17:11
14/16 anonim válasza:
Ez most egy egyszeri eset volt egyetlen embertől, vagy folyamatos éveken át tartó kollektív kiközösítés és bántalmazás amiben több osztálynyi ember is részt vesz? Ha előbbi, akkor xard le (amúgy honnan volt meg neki a számod??) és szólj vissza, ha utóbbi, akkor érdemes drasztikusabb lépésekben gondolkozni
15/16 anonim válasza:
Én iskolát váltottam.
Egy nyár alatt nem sokat változtam, sőt, az előző suli rendesen le is vitte az önbizalmamat. Ennek ellenére az új helyen nem volt gondom, tök jól be tudtam illeszkedni. :) Osztályfüggő is.
16/16 anonim válasza:
Ujabb suliban csak nehezebb lenne összeszokott tarsasagokba bekerülni.szerintem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!