Hogyha elírta a tanár a jegyemet a krétában akkor szóljak neki?
Nem szólnék, helyette örülnék neki.
2020-at írunk ember! Mindenki körberöhög a tanáron kívül.
Ne szólj! Hagyjad majd ha rájön valahogy magyarázd ki, h te nem tudtad h melyiket javítsa ki stb.
De ne szolj , inkabb orulj
De azért az mégis csak fura, hogy, ha rosszabb jegyet ír be, akkor szól a tanárnak, ha jobb jegyek, akkor meg nem szól.
Én ha tanár lennék és erre rájönnék, hiába hebegne, habogna, hogy eut nem tudta, meg azt hitte, minden rendben van, tudn, hogy sumákol.
Más kérdés, hogy milyen a tamár, ha jófej, akkpr ráhagyja a tanítványra, esetleg finoman megbeszéli vele, de, ha nem jófej, akkor meg a bizalmátelvesztheti a gyerekben és cirkuszt csaphat.voltolyan tanárom, aki az órák felét képes volt jogosan elsiránkozni, ha sumákoláson kaota a tanulót.
Képzeld, valahányadik osztályban én biológiából: véletlenül nekem írta be az egyik gyerek ötös feleletét, aztán elfelejtette, majd félév végén megduplázta, hogy legyen meg a két jegyem:)
Azóta is életben vagyok, nem gyötör lelkiismeretfurdalás és hobbiból etológiával foglalkozom (biológia MSC ELTE).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!