Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyha elírta a tanár a...

Hogyha elírta a tanár a jegyemet a krétában akkor szóljak neki?

Figyelt kérdés
Kaptam egy 3ast és egy 5öst viszont a tanár 3ast és 4est írt be, mikor megkértem, hogy javítsa ki a 3ast javította ki 5ösre. Így most sokkal jobban állok, viszont szólnom kéne mert úgy illik. Ti szólnátok ilyenkor?

2020. okt. 9. 23:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
19%
Ez komoly kérdés? Nehogy szóljál már!!
2020. okt. 9. 23:13
 2/11 anonim ***** válasza:
54%
Szolnek.
2020. okt. 10. 01:21
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Nem szólnék, helyette örülnék neki.

2020-at írunk ember! Mindenki körberöhög a tanáron kívül.

2020. okt. 10. 02:04
 4/11 anonim ***** válasza:
89%
A lelkiismeretedre hallgass.
2020. okt. 10. 07:42
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Szólj neki! Figyi, ha a tanár rájön mégis, elásod magad előtte.
2020. okt. 10. 08:53
 6/11 anonim ***** válasza:
52%
Dehogy szólnék.
2020. okt. 10. 10:34
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
Én szólnék neki. Elég gáz lesz ha kiderül..
2020. okt. 10. 12:54
 8/11 anonim válasza:
63%

Ne szólj! Hagyjad majd ha rájön valahogy magyarázd ki, h te nem tudtad h melyiket javítsa ki stb.

De ne szolj , inkabb orulj

2020. okt. 10. 13:20
 9/11 anonim ***** válasza:
63%

De azért az mégis csak fura, hogy, ha rosszabb jegyet ír be, akkor szól a tanárnak, ha jobb jegyek, akkor meg nem szól.

Én ha tanár lennék és erre rájönnék, hiába hebegne, habogna, hogy eut nem tudta, meg azt hitte, minden rendben van, tudn, hogy sumákol.

Más kérdés, hogy milyen a tamár, ha jófej, akkpr ráhagyja a tanítványra, esetleg finoman megbeszéli vele, de, ha nem jófej, akkor meg a bizalmátelvesztheti a gyerekben és cirkuszt csaphat.voltolyan tanárom, aki az órák felét képes volt jogosan elsiránkozni, ha sumákoláson kaota a tanulót.

2020. okt. 10. 13:41
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

Képzeld, valahányadik osztályban én biológiából: véletlenül nekem írta be az egyik gyerek ötös feleletét, aztán elfelejtette, majd félév végén megduplázta, hogy legyen meg a két jegyem:)

Azóta is életben vagyok, nem gyötör lelkiismeretfurdalás és hobbiból etológiával foglalkozom (biológia MSC ELTE).

2021. jan. 14. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!