Azt hogy csináljam, hogy egy tanár szerelmes legyen belém?
Figyelt kérdés
2020. okt. 8. 15:45
1/14 anonim válasza:
Legyen minden dolgozatod ötös, csinálj sok szorgalmit, és névnapjára ajándékozd meg egy saját verssel. Így tuti beléd esik.
2/14 A kérdező kommentje:
Ömm, nem hinném, de azért köszi👍
2020. okt. 8. 15:52
3/14 anonim válasza:
Ha Te diák vagy akkor remélem nem teszel ezért semmit. Inkább keres a kortársaid közt barátokat.
4/14 anonim válasza:
Nincs sok esély rá, hogy sikerüljön, mivel a tanárt rögtön kirúgják és ha túl fiatal vagy börtönbe is zárják.
Egyébként össze kell vele futni amikor bulizik és együtt inni vele és beszélgeni, alkohol hatására lehet h megnyílik és nem pedagókusként fog beszélgetni veled hanem ivócomboraként, haverként és akkor már lehet flörtölni és közelebb kerülni.
5/14 anonim válasza:
Tanár-diák kapcsolatból rendszerint nem szokott semmi jó elsülni, szóval ezt szerintem inkább felejtsd el.
6/14 A kérdező kommentje:
Rendben.
2020. okt. 8. 17:26
8/14 anonim válasza:
Attól függ mekkora a korkülönbség. Amúgy ha gimis vagy ballagás után nem csinálhatnak belőle ügyet, viszont tuti mindenki rólatok beszélne, ami nem biztos, hogy a tanárnő jövőjére jó hatással van..
9/14 A kérdező kommentje:
Dehát én hetero vagyok
2020. okt. 9. 09:09
10/14 anonim válasza:
Hát akkor mondhattad volna, hogy lány vagy. Én is azt hittem először, hogy fiú vagy.
Nézz rá olyan csábító pillantással, állítsd be a hajadat, hogy jól álljon meg egy kis smink, de még ha szép vagy se biztos, hogy megtetszel neki. Hány éves a tanár? Mert lehet, hogy gyerekként tekint rád, mint ahogy minden diákjára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!