Csehországban máris távoktatásra álltak át, noha azt mondták (ott is) hogy ilyen nem lesz? Vélemények?
Szükségállapotot hirdetnek, a középiskolák is távoktatásra állnak át Csehországban
Ugye mit mondtak ott (is)? Hogy bárhogy is alakul a vírushelyzet, az oktatásnak mennie kell.
Hát eddig tartott. 1 hónapja megy a tanév és már leállnak, a nagy szólamok ellenére.
Ez előrevetíti mi várható itthon?
Ne feledjük, Csehország V4-es ország! Nagy „haver". Ami ott van lesz itt is.
"6: Akkor jelentsük ;)"
hajrá. Sok sikert.
"Minden nap felteszed ugyanezt, mit kéne válaszolni rá? :D"
ezt a kérdést nehezen tehettem fel minden nap mert ugyebár mikori is a hír? tegnapi? Nem jön ki a matek.
Igen, elnézést, tényleg rosszul fejeztem ki magam, igazad van.
El kell ismerni, hogy nem UGYANAZT a kérdést írod ki naponta, csak a lényege ugyanaz és szánsz rá időt, hogy a körítés mindig más legyen. (Mondjuk ettől szerintem csak még gázabb. :D )
"El kell ismerni, hogy nem UGYANAZT a kérdést írod ki naponta,"
Na hát akkor ennyit arról hogy "jelentsük" még jelenteni sincs mit mert mégis milyen alapon?
Hát ha nem ugyanaz akkor nem ugyanaz!
Szeptember 1??? :D
Március óta ezzel van tele az oldal. :D
#19: Persze, de ez a troll csinálja ezt mióta kiderült, hogy ősztől nem online lesz az oktatás.
Nem is értem, most hogy maradt el a cikk linkelése és a kontextusból kiragadott egy mondat kiforgatása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!