A legjobb barátomra rászált az osztály bajkeverője, nem tudom hogy mi tévő legyek, hogy tudnék segíteni?
Többször volt már rendőrségi ügy, könnyen ideges lesz és minden évben kipécéz magának valakit...tavaly engem, idén a legjobb barátomra szállt rá, csak azért mert a barátom bepörgött tesin és kidoboba megdobta, azóta azzal fenyegeti hogy meg fogja verni...Mit tegyek? Szóljak a tanárnak?
Nagyon aggodom a barimért mert nagyon önsanyargatö típus és féltem
3.-nak.
Barlangban laksz? Csak pár suliban vannak sajnos.
1. válaszadó. Ifjusági tanácsadó, és bűnmegelözési akárkicsoda van....meg van pszichologusun is
2. Gondoltam rá hogy lesz egy kis hajtépés, csak félek mert ami miatt rendörségi ügye lett az elég durva( ribi a csaj, sok pasival lefekudt, és ha baj van hivja a bandát és elintézteti velük az embereket)
3-4 Mint ahogy az 1. nek irtam van nálunk ilyen bűnmegelőzési akárkicsodák...de nagyba leszarnak hogy mi van velünk, a pszichologust pl nem is tudom kicsoda...2 éve járok abba suliba de még nem jöttem rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!