Zsarolnak. Mit tegyek?
2 hete a suliban egy sráccal beszélgettem.(18 éves). Hétfőtől elkezdett zsarolni, próbáltam nem foglalkozni vele. Olyanokat mondott, hogy komolyan kezdtem tőle félni. Reggelente félve mentem be a suliba is. Ez feltunt az egyik osztálytarsamnak is (16F), így mindig együtt mentünk, szinte mindenhova.
Péntek délután megbeszéltuk, hogy együtt elmegyunk xy helyre. Már senki se volt szinte a suliban csak én vártam rá az udvaron. Meg láttam a 18 éves srácot aku zsarol. Felém közeledett. Nagyon berezeltem. Menni készültem, de ő csak csuklómat szorította meg, teljesen lefogott. Azt súgosta a fülembe, hogy most felmegyunk hozzá szépen. Már majdnem csókolgatni akart, mikor kijott a fiú osztálytarsam, akire vártam, és védeni próbált. Nem az a típus aki verekszik, de a másik neki esett. Megpróbáltam szét szedni őket, végül a 18 éves nyert. Szerencsére nem lett baja az osztálytarsamnak.
Nem tudom mit tegyek?! Szüleimnek nem merek szólni se!
16L
És mivel zsarol? Mert ezt kihagytad!
Miért nem mersz szólni a szüleidnek???!
Pedig az egyetlen megoldás lenne egy rendőrségi feljelentéssel együtt.
Szintén 16L
Pedig igenis szólj a szüleidnek!!
Én sem vagyok az a típus aki mindenbe beavatná őket,de ha veszélyben vagyok a legkevésbé érdekel hogy mit fognak gondolni. Inkább mint hogy komolyabb bajod legyen. Te nem tehetsz semmiről, nem kell szégyellned. És főleg nem kell védened azt a srácot,ne érdekeljen hogy mit gondol. Nem normális,ilyentől úgyse akarj semmit. A legjobbha minél előbb teszel ellene,mielőtt elfajulna az egész
Szurkolok neked!!
Zsarolás az, ha valamire megpróbalnak rávenni normal akaratod ellenére, úgy , hogy ha nem mész bele, akkor neked kellemetlenebb dolog történhet.
Pl lefekszel vele es cserébe nem teszi ki a netre a meztelen képeid.
Amit te fent sugalltál az nem ez. Az legfeljebb a zaklatás, ami teljesen más...
Gondoltam elobb tisztázzuk a fogalmakat, mielőtt hülyeséggel rágalmazod meg...
szólj a szüleidnek és a tanároknak
ők meg fognak érteni és segíteni fognak
Sok szerencsét!
Kislany, csak a szep lanyokat kergetik ennyire, ugyhogy ne szegyelld magad, es NE szegyelld, mert meg egy nagyon szomoru tortenet aldozata leszel!
Hol talal meg a srac, hova valosi?
Iskola, szomszed haz?
Portas, tanarok? Szulok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!