Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hamarosan tömeges iskolabezárá...

Hamarosan tömeges iskolabezárások jöhetnek? Ld PDSZ közleménye

Figyelt kérdés

Nem engem kell megkövezni én csak idézek:

PDSZ: Rövidesen tömeges iskolabezáráshoz vezethetnek a kormány intézkedései

[link]

„Az közoktatási dolgozóknak ma veszélyes körülmények között kell dolgozniuk. Tapasztalataink alapján nyugodtan kijelenthető: nincsenek meg az egészséges és biztonságos munkavégzés körülményei” – olvasható a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) lapunkhoz is eljuttatott állásfoglalásában.“

ez valóban így lenne??

2020. szept. 10. 07:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Így van, a tanárokra már inkább veszélyesebb, 60 éves kor fölött pedig elkezd igazán veszélyes lenni. Őket kell félteni.
2020. szept. 10. 10:26
 12/15 A kérdező kommentje:

na. hát ahol én vagyok ott a tanári gárda 2/3-a 55 feletti.

És akkor féltsük őket? és hogyan ha napi 6-8 órát töltenek el többszáz fős épületben?

2020. szept. 10. 10:27
 13/15 anonim ***** válasza:
84%
Túl sokat aggódsz. Ugyan úgy elmennek bevásárolni, tömegközlekedést használnak, élik a napjaikat, bárhol megfertőződhetnek. Amit tudsz, tegyél meg, hogy rajtad ne múljon semmi. Már az is számít.
2020. szept. 10. 12:00
 14/15 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem az állam azt akarja elérni, hogy a fertőzöttek száma kb napi 500 körül maradjon, mert ennyit az egészségügy simán el tud látni. Tehát nem az a cél, hogy senki se kapja el a fertőzést. A fiatalok nagy részénél nincs komolyabb tünet. Az idősekre ez már sokkal veszélyesebb. Ha a népesség nagy része átesik rendezett körülmények között akkor kialakulhat a nyájimmunítás.

Az iskolabezárásnak gazdasági következménye van, ezért szerintem országosan nem lesznek bezárások.

Azt is el tudom képzelni, hogy ennek érdekében akár a több száz halálesetet is beáldoz az állam csak ne legyen újabb 100+ ezer munkanélküli. Ennek nézhetjük az erkölcsi és a gazdasági oldalát.

2020. szept. 10. 12:26
 15/15 anonim ***** válasza:
64%
Írjatok ki még 8milliárd alkalommal ugyanezt a kérdést, pls.
2020. szept. 10. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!