Gáz lenne kidobni egy egyetemi csoporttársunkat a közös messenger beszélgetésből?
Először figyelmeztetném udvariasan, hogy az egyetemi csoportban csak az egyetemmel kapcsolatos infókat szabad megosztani, X-nek a magánélete senkit sem érdekel, pláne az olyanokat nem, akik nem is ismerik.
Ha folytatja, kidobnám. Megsértődik? Így járt. Látta, mit szabad(na) és mit nem. Ha folytatja, az teljesen azt jelenti, hogy x@rik rá.
A mi csoportunkban ha valaki a képzéshez abszolút nem kapcsolódó vagy privát jellegű dolgot rakott ki / írt ki, a moderátorok törölték a posztot és megkérték az illetőt, hogy ne a csoportot használja ilyenekre. Ha az adott személy nem tartotta magát ehhez, következő alkalommal figyelmeztetés nélkül ki lett zárva a csoportból.
Őszintén szólva engem is irritálna, ha az ilyen csoportba XY a privát marhaságait osztogatná meg, főleg ha olyan személyről beszélünk, akit sokan a csoportban nem is ismernek. Ha a csoport a képzésről szól, akkor alap, hogy senkit sem érdekel az, hogy a másik éppen egyetemen kívül hol van. És igen, véleményem szerint gáz az, amit a srác csinál.
Én figyelmeztetném, persze nem bunkóan. Aztán ha folytatja vagy kötekedik, kidobnám a francba a csoportból.
Amúgy kérdező zavar ez még mást is rajtad kívül a csoportban? Csak azért kérdezem, mert ha minden infót nehezen lehet megtalálni mert mindenhol az ő privát hülyesége/képe van, de senki nem szólt neki ezért egyszer se, akkor sajnos nem tudsz vele mit kezdeni. Ha a többség ezt elnézi, akkor én alapítanék egy másik csoportot, ahol csak sulis dolgok vannak/lehetnek, a privát dolgokat meg azonnal törölném.
De a leírtak alapján gondolom mindenki elnézi, hogy a srác ezt csinálja, mert már fix, hogy szóltak volna neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!