Biztosan nem, éppen ezért nem várják el a legtöbben, hogy mindenki kitűnő tanuló legyen.
2020. aug. 22. 19:49
3/8 anonim válasza:
Nem.
Nekem az egyik kedvenc tanárom megmondta, hogy az általánosban meg középsuliban szart bele mindenbe, viszont utána belehúzott, mert imádta a törit meg a földrajzot.
2020. aug. 22. 19:50
4/8 anonim válasza:
Általános iskolában az osztályfőnököm azzal "hencegett", hogy sosem volt jó magyarból, épphogy kettessel átcsúszott minden évben, gondolom, ezért is lett matek-fizika szakos tanár. :D Illetve, amikor alsós voltam, az egyik tanító nénim elmondta, hogy főiskolán megbukott és évet is ismételt (ennek ellenére nagyon jó tanár, mai napig jó szívvel gondolok rá). :) A mostani magyartanárom pedig a fizikával áll(t) hadilábon, azt hiszem, minden évben egy kegyelem kettessel csúszott át, az édesapjának köszönhetően. :D Szóval a kérdésedre a válaszom egyértelműen nem, a tanárok is emberek, és mint tudjuk, az emberek nem tökéletesek. Persze, közöttük is vannak olyanok, akik mindig mindenből ötösek voltak, viszont a nagy többség szerintem átlagos tanuló volt.
2020. aug. 22. 20:09
5/8 anonim válasza:
Matematikatanár vagyok és mellette közgazdász is. Az általános iskolát 4,1-es átlaggal fejeztem be. A középiskolában is kb ennyi volt az átlagom. Mindig is tanár akartam lenni és csak a matekhoz volt tehetségem.
Most kezdem a 21. tanévemet a közoktatásban.
44F
2020. aug. 22. 20:52
6/8 anonim válasza:
Nem.
Ez pedig nem is baj. Nagyon jó pont az a pedagógiában, ha egy tanár megérti, hogy egy diák esetleg az ő tárgyában nem jeleskedik... Az a lényeg, hogy a saját szakterületéhez értsen.
2020. aug. 22. 21:11
7/8 anonim válasza:
az irodalomtanárommal ment az osztály egy része egyszer valami vetélkedőre, hát a matekos résznél szegény tanárnő kb csak ült, bejelentette, hogy számokat lát egy papíron, majd totál ránkhagyta, mert kb ez volt minden matektudása XD
cserébe viszont irodalomból, nyelvtanból, médiából és színháztörténetből ő a város legjobb tanára.
2020. aug. 22. 21:40
8/8 anonim válasza:
Az én biológia tanárnőm 10.-ben szinte megbukott biológiából. A növényeket vették, és azokat nem szerette (a genetikát szereti), és 4-szer feleltették ugyanabból a leckéből.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!