Volt olyan tapasztalatod hogy középsuliban/egyetemen egy pasi tanárnak tetszett egy diákja? Miben nyilvánult meg?Honnan vetted észre?
Figyelt kérdés
2020. aug. 17. 20:17
11/14 anonim válasza:
Plusz...én sem tanárnak néztem...nem mertem jelenteni neki, amikor én voltam a hetes, annyira zavarba jöttem előtte.
Rossz volt, mert teljesen kivűlàllónak kezeltek az osztàlytàrsaim emiatt...mindeki észrevette, hogy nagy érdeklődèst mutatott felém...
Egyenrangúként kezdtem látni, és szemèlyes sérelemként éltem meg, amikor órán diákként kezelt...nem tudom...azt mondta, ebből meg abból javìtanom kell...aztán órán kívül midig partnerként bánt velem...fú, ha visszatekerhetnèm az időt, kerültem volna ezt a férfit, mint a szart....
Nem tudtam összebarátkozni a társaimmal miatta...nagyon sok kellemetlen szituáciòba kerültem a tanár úr miatt...nem jô dolog
12/14 anonim válasza:
Nem olyan romantikus, mint a filmekben...és igen...22 évesként mondom, 18 évesen is gyerek vagy, nem hogy az alatt...az ilyen tanároknál valami nagyon nincs rendben a fejben meg otthon, akik gyerekekkel haverkodnak
13/14 anonim válasza:
Hát én nem tudom hogy bejöttem e neki de ő nekem nagyon lehet csak azért viselkedett velem máshogy :D Velem folyton leállt beszélgetni a folyosón vagy ha vele volt óránk éppen ( tesi tanár volt), mindenki mással bunkó volt, irígyek is voltak rám emiatt hogy velem ilyen jól elbeszélget mert mindenkinek bejött. Velem mindig piszkálódott meg játszott, de nem nyomult meg semmi illetlent nem csinált. Viszont személyes témákról is beszélgettünk amit mással sose tett meg mert kicsit nagy volt az arca nem ereszkedett le a tanulók közé de velem mégis megtette. 17-18 éves énemnek nagyon bejött hogy egy idősebb jó pasi kivételezett vele :D:D
14/14 anonim válasza:
nálunk a férfi tesitanárnak több diákcsaj is "megvolt" senki se csinált titkot belőle, még büszkék is voltak az érintettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!