Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Diákok, tanárok! Várjátok az...

Diákok, tanárok! Várjátok az iskolát? Szurkoltok, hogy távoktatás legyen vagy reménykedtek, hogy a megszokott módon zajlik az év?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy még van idő, de azért annyira már nem sok, hogy legalább egy embernek ne jusson eszébe, rövidesen vissza körmölni a padba. 🤷‍♀️
2020. aug. 9. 13:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azért attól, hogy valakinek jobban bejön a távoktatás, nem lesz élettelen kocka.
2020. aug. 9. 13:36
 12/20 anonim ***** válasza:
39%

"Azt is mondják, hogy ez most a fiatalokra lesz veszélyesebb"

hol hallottad ezt a baromságot? Különben hagyjuk már az egészet! Max. néhány tucat esetet találnak naponta egy tízmillás országban (a halálozási ráta kb. 1-5%) és úgy visítanak mintha egyszerre tört volna ki a pestis járvány és egy atomkatasztrófa! Vicc..

2020. aug. 9. 13:38
 13/20 anonim ***** válasza:
89%

1 hónap iskola, aztán megint távoktatás.

Én ennek örülnék a legjobban.

2020. aug. 9. 13:44
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Remélem távoktatás lesz. 800 fős suli, minden extra helyzet nélkül is egy fertő.
2020. aug. 9. 20:43
 15/20 anonim ***** válasza:
74%

Minden reményem szerint távokt lesz és legyen is. Elindul az év, elbohóckodnak majd 1-1,5 hónapig, aztán úgyis leáll.

ŐSzintén várom és remélem. Nekem naqyon bejött a távokt, a franc akar napi 2x1 órát zötyögni buszon hogy egy csomó állattal leygek összezárva, és azt tanuljam amit otthon a 4 fal közt is tudok tanulni.

2020. aug. 10. 09:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Remélem egytlen nap sem lesz hagyományos oktatás.

A legtöbb tantárgy beseggelős, kiválóan megtanulható nulla tanári közreműködéssel.

Aztán van, amit megérteni és gyakorolni kell, a megértős részéhez szükség van segítségre (online óra vagy normálisan kidolgozott anyag), a gyakorlást meg amúgy is neked kell megcsinálnod, ez akár otthon is elvégezhető, viszont a feladatok javításához, a hibák megértéséhez kell a tanár.

Egyetemig gyakorlatilag a komplett oktatás mehet online, tény, hogy normális tanár és diák, valamint megfelelő IT felkészültség kell hozzá.

2020. aug. 10. 09:40
 17/20 anonim ***** válasza:
67%

"Remélem egytlen nap sem lesz hagyományos oktatás."

Na ez a reményed viszont biztos nem teljesül, ha más nem is de szept lemegy a szokásos menetrendben.

2020. aug. 10. 13:11
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

Honnan tudod ezt ennyire biztosra?

2020. aug. 10. 13:21
 19/20 anonim ***** válasza:
82%

Bevallom őszintén én a hibrid oktatásnak örülnék talán a legjobban, úgy mindent összevetve.

A hagyományos oktatás nekem sokkal jobban bevált, plusz most kezdődik az egyetem és nem is ismerem a szaktársakat, tanárokról nem is beszélve..

Viszont bejárós leszek, az egyetem a megyeszékhelyen van és a buszon némelyik időpontban még állva sincsen hely.. egyetemen is rengetegen vagyunk, csak mi gólyák vagyunk minimum 500-an, ha valaki beviszi, akkor futótűzként terjed majd és lehetetlen nyomon követni.

Szívem szerint a hagyományost szeretném, de közben nagyon kockáztatni meg nem , ezért mondom a hibridet. Ahol kevesen vagyunk, jobb lenne a rendes óra, csak nem tudom ezt hogyan fogják majd kivitelezni. Bár nekünk nem lesz gólyatábor, szóval ebből én meg arra következtetnék, hogy teljesen hagyományos oktatás sem biztos, hogy lesz.. Majdnem egy hónapom van a suli kezdéséig, addig még rengeteg dolog történhet, csak ez a bizonytalanság nem épp a legjobb dolog.

2020. aug. 11. 14:44
 20/20 anonim válasza:
100%

Én örülnék ha maradna a távoktatás sokkal jobb volt szerintem.

Nem kelett órákat várnom az órák között.

Nem kellett felkelnem hajnalban.

Nem kellett utaznom se.

2020. aug. 13. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!