Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egy tanár miért jajong hogy...

Egy tanár miért jajong hogy elbocsátották? Amekkora tanárhiány van másnapra talál helyet, nem?

Figyelt kérdés

Jó, itt volt 10 évet, oké, nagyon szomorú, de leépítették, összevonták a sulit másik sulival, és a tanári gárda felét lapátra tették.

Na de ez akkora probléma a mai tanárhiányos világban hogy tele kell bőgni a világot? Közigallas és 100 helyre adhatja be.

2020. júl. 24. 18:31
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ki kell próbálni valamit nekünk is, hogy megérezzük, a másiknak miért olyan nehéz valami. Tehát csak mondok valamit, az kevés.
2020. júl. 24. 19:24
 12/25 A kérdező kommentje:

"Szerintem ki kell próbálni valamit nekünk is, hogy megérezzük, a másiknak miért olyan nehéz valam"

??? Megvolt. Engem is kirúgtak ahogy őt. 1 hét alatt 4 másik helyet találtam ahova felvennének.

Mint azt már le is írtam.

2020. júl. 24. 20:08
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mondjuk abból 4 helyből a maradék 3-at ahova nem mész, javasold ennek az elkeseredett kollégának is, ahelyett, hogy itt szenvedsz. :D
2020. júl. 24. 20:14
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Te tanár vagy? Ahogy itt megnyilvánultál (állandó szarozás, fürdősk****va) sajnálom szegény gyerekeket akiket tanítani fogsz....
2020. júl. 24. 21:59
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy tanár. Érdekes, hogy a tanáros munkaügyi kérdések fele tipikusan arról szól, hogy "én márpedig nem váltok, miért is tenném, ettől már csak rosszabb lesz, hiába nem kapok 2-5-10 éve béremelést meg nem fizettek ki fél éve, és még bérbefagyasztás is van, de akkor is bejárok", a másik fele pedig arról hogy "elmentem végre, de nem lehet megegyezni a bérről, hülyének néznek, béralku így, bérfeszültség úgy". A kettő között meg a többi kolléga és tanár meséi a rivós oktatótól a piás igazgatóig.

Mind kamu.

2020. júl. 25. 09:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy hihetetlen dolgot mondok neked kérdező, de lehet a kollégád szeretett ott tanítani. Az egyik kollégiumi tanárom is szomorú lett, amikor áthelyezték másik tagintézménybe, hogy ő legyen a tagintézmény vezető. Pedig az sokkal jobb lehetőség neki anyagilag is, de ennek ellenére szeretett ott lenni ahol volt.
2020. júl. 25. 09:48
 17/25 A kérdező kommentje:

"Lehet, hogy hihetetlen dolgot mondok neked kérdező, de lehet a kollégád szeretett ott tanítani."

A munka az munka. A biznisz az biznisz. Érzelmeket ne keverjünk bele.

2020. júl. 25. 11:22
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom... Tanárnak nem a biznisz miatt megy az ember. Sok remek tanár van, aki szereti is a tanítványait, és nem csak munkávak járó kötelező rossznak éli meg őket.
2020. júl. 25. 12:50
 19/25 A kérdező kommentje:

" Sok remek tanár van, aki szereti is a tanítványait,"

Akkor az a tanár súlyosat hibázik.

Alap a 3 lépés távolság mindennel és mindenkivel szemben. "szeretni" lehet, 3 lépésről.

Látod, engem is elküldtek és érzelmileg nem ráz meg.

Megyek máshova ott is csak ezt kell csinálni ott is lesznek diákok, ott is ezt a bért kapom-mi a különbség akkor?

2020. júl. 25. 12:53
 20/25 anonim ***** válasza:
94%
A kérdező nem tanár. A stílusából, az éretlenségéből, a hozzáállásából legalábbis az jön le, hogy még bőven 18 alatt van, de lehet, hogy még 16 éves sincs. Talán a sulijában történt egy ilyen leépítés, elküldtek egy tanárt, akit nem szeretett, és ez ihlette meg.
2020. júl. 25. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!