Egy tanár miért jajong hogy elbocsátották? Amekkora tanárhiány van másnapra talál helyet, nem?
Jó, itt volt 10 évet, oké, nagyon szomorú, de leépítették, összevonták a sulit másik sulival, és a tanári gárda felét lapátra tették.
Na de ez akkora probléma a mai tanárhiányos világban hogy tele kell bőgni a világot? Közigallas és 100 helyre adhatja be.
"Szerintem ki kell próbálni valamit nekünk is, hogy megérezzük, a másiknak miért olyan nehéz valam"
??? Megvolt. Engem is kirúgtak ahogy őt. 1 hét alatt 4 másik helyet találtam ahova felvennének.
Mint azt már le is írtam.
Dehogy tanár. Érdekes, hogy a tanáros munkaügyi kérdések fele tipikusan arról szól, hogy "én márpedig nem váltok, miért is tenném, ettől már csak rosszabb lesz, hiába nem kapok 2-5-10 éve béremelést meg nem fizettek ki fél éve, és még bérbefagyasztás is van, de akkor is bejárok", a másik fele pedig arról hogy "elmentem végre, de nem lehet megegyezni a bérről, hülyének néznek, béralku így, bérfeszültség úgy". A kettő között meg a többi kolléga és tanár meséi a rivós oktatótól a piás igazgatóig.
Mind kamu.
"Lehet, hogy hihetetlen dolgot mondok neked kérdező, de lehet a kollégád szeretett ott tanítani."
A munka az munka. A biznisz az biznisz. Érzelmeket ne keverjünk bele.
" Sok remek tanár van, aki szereti is a tanítványait,"
Akkor az a tanár súlyosat hibázik.
Alap a 3 lépés távolság mindennel és mindenkivel szemben. "szeretni" lehet, 3 lépésről.
Látod, engem is elküldtek és érzelmileg nem ráz meg.
Megyek máshova ott is csak ezt kell csinálni ott is lesznek diákok, ott is ezt a bért kapom-mi a különbség akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!