Ilyen helyzetben mit írjak az osztálytársamnak?
Lehet,hogy szánalmasan hangzik,hogy nem tudom és hogy ide írok ki kérdést.
Szóval van egy osztálytársam akivel olyan semleges a viszonyunk,tehát nem vagyunk barátok,ritkán beszélgetünk,de a szimpátia megvan.Azt tudom,hogy mostanában egy nehéz időszakon megy keresztül és szeretnék vele beszélgetni,esetleg segíteni neki.
De mint már mondtam,nem nagyon gyakori a beszélgetés közöttünk pláne nem online,tehát ez lehet még furán is venné ki magát
Nem szeretnék egy egyszerű : "szia,mi újság"-ot ráírni mert ezzel aztán nem mennék sokra.
(Tudom,hogy gáz és hogy pont a ti segítségeteket kérem,de hátha volt valamelyikőtök már hasonló szituációban,hogy szeretnétek valakivel beszélgetni,de nem tudjátok,hogy kezdjétek,milyen ürüggyel)
Minden segítő választ előre is köszönök!
Nem kell ürügy.
[Szia! Úgy láttam, hogy mostanában nem vagy valami jól. Tudom hogy nem szoktunk nagyon beszélgetni, de nekem szimpatikus vagy és szeretnék segíteni.]
Kezdetnek ennyit szerintem, aztán majd alakul valahogy, de talán a többit élőben jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!