Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Facebookról törölni egyetemi...

Facebookról törölni egyetemi csoporttársakat, akikkel nem beszélek?

Figyelt kérdés

Egy elég magamnak való srác vagyok, a Facebookot is csak arra használom, hogy a tényleg hozzám közel álló emberekkel beszélgessek rajta (közeli ismerősök, családtagok, stb)

Viszont ahogy most néztem az ismerőseim listáját, beugrott egy csomó olyan csoporttársam is, akivel csak köszönő viszonyban, vagy még abban sem vagyok. Ezeket nyugodtan kitörölhetem?

Nagyjából most van 78 ismerősöm, ezt szeretném lecsökkenteni minél kevesebbre.

2020. jún. 30. 00:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha kitörölöd azzonnal aládjön 1 monster cock.✅
2020. jún. 30. 23:33
 12/16 anonim ***** válasza:

"akkoriban (1-2 éve) elfogadtam mindenki barátfelkérését, akivel volt közös ismerősöm"

Itt rontottad el. :)

Ha annyira fontos, hogy ne sértődjenek meg, küldj mindegyiknek valami üzenetet, hogy semmi személyes oka nincs, egyszerűen csak racionalizálsz.

2020. júl. 1. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
54%
Azt csinálsz amit akarsz, ennyire egyszerű. A te profilod, nem másé. Ha neked így jobb, akkor így jobb.
2020. júl. 1. 09:30
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Azt semmiképp se csináld, hogy törlés előtt rájuk írsz, mint ahogy a 12-es tanácsolja... még hulyébbnek fognak tartani. :))
2020. júl. 1. 09:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer még mertem kérdezni itt, hogy az emberek hány hét múlva veszik észre hogy valaki nme akarja őket visszajelölni, tehát ki mennyi idő múlva törli a jelölést. Még privátban is kaptam a gyűlölködő üzenetet hogy mit képzelek. Pedig ahogy látom a környezetemben nem csak én vagyok így.

Ezzel csak azt akarom mondani hogy vannak emberek akik megsértődnek, de nem lehet mindent úgy csinálni hogy mindenkinek jó legyen. Ez a te személyes profilod, legyen olyan amilyennek te akarod.

2020. júl. 1. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:

A kérdés az,hogy miért akarod törölni őket csak mert nem beszéltek? Miért fáj,hogy ott vannak? Én pl személy szerint max akkor törlök valakit ha új profilt csinál vagy,mert szar lett a kapcsolat.(ilyen szerencsére még nem volt).

Igazából fogd fel akkor az egészet úgy,hogy ki tudja mit hoz a jövő.Lehet később jóban leszel valamelyikükkel vagy csak egyszerűen később lesz valami problémád amiben tud az egyikük segíteni.

Nekem is volt olyan,hogy még általánosban ismerősök lettünk egy csávóval de igazából sosem beszéltünk.Majd később egy egyetemre kerültünk és egy tárgynál egész fasza jegyzeteket kaptam tőle :D

Szóval nem tudhatod.Szerintem ne törölj senkit sem.

2020. júl. 1. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!