Tanárok! Mi a véleményetek erről?
Van egy nagyon kedves tanár, aki 2 éven keresztül tanított, azonban csak az osztály adott egybe ajándékot. Úgy érzem, hogy én személyszerint nagyon szerettem és sokat segített nekem, így egy libri 5000 Ft-os ajándékkártyát szeretnék neki vásárolni,vagy vmi mást. A korona vírus végett nem volt ballagás, állítólag szeptemberben lesz, akkor gondoltam, hogy odaadom neki. A kérdés, hogy nem lenne túl gáz, ha én külön ajándékoznék? Úgy sem fog már tanítani sajnos, szóval nem „nyaliból“ veszem neki, hanem szimplán szeretetből. A másik kérdés, hogy manapság a tanárok minek örülnek? Olyat szeretnék, ami egyedi!!
Elsősorban tanárok véleményére vagyok kíváncsi.
Üdv.
Egy gimis lány
Nem kell egyedinek lennie. Attól egyedi, hogy te adod. Egy olyan ember esetében, akit nem igazán ismersz, szerintem csak mellélőnél a nagyon egyedi ajándékkal. Az utalvány praktikus, mert nem valami fölösleges sz*rt kap, amit rakosgatnia kell, hanem tényleg maga döntheti el, mit vesz az adott helyen belül és talán így jobban is örül neki. Személyesebb lenne egy általad választott (és a vélemények alapján jóra értékelt) könyv, ami esetleg kapcsolódik is a tantárgyhoz, de inkább a szórakoztató kategória, de ha nem akarsz kockáztatni, ez is tökéletes szerintem.
És nem tartom gáznak külön is ajándékot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!