Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha minden érettségi jegyem...

Ha minden érettségi jegyem bekerült a mai nappal szóbeli meg nem is lesz akkor ennyi volt az érettségi?

Figyelt kérdés

Szóbeli érettségi nem lesz, és az enapló szerint a mai nappal bekerült az összes írásbeli érettségim jegye kivéve az emelt, de az meg pénteken megjött.. Minden 5 de nem is ez a lényeg, hanem akkor az érettségi (nekem ) ennyi volt?

Szóbeli nincs, írásbelik értékelve, minden 5 köszöntük a részvételt lehet menni egyetemre és ennyi?

2020. máj. 24. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Akinek nem inge ne vegye magára. Csak mondtam,hogy sok ember fing hülye ahhoz, hogy szóbeli tételeket megtudjon tanulni.
2020. máj. 26. 03:28
 12/15 A kérdező kommentje:

"sak mondtam,hogy sok ember fing hülye ahhoz, hogy szóbeli tételeket megtudjon tanulni."

És tegyük azt is hozzá hogy sok ember van akinek totál felesleges is szóbeli tételekkel szarakodnia azért hogy életében 1x fél órát pucsítson ott a tanárok előtt és aztán soha az életében többet hasznát ne vegye. Az én apám pl szerkezetlakatos vasútgépész. Ő is anno érettségizett és mit profitált belőle hogy anno szóbelire készült? Semmit. És hány ilyen ember van aki akkr és ott életében 1x veszi hasznát ennek és utána soha többet.

Na ezeknek most áldás hogy kimarad ez a totál felesleges szar.

2020. máj. 26. 09:09
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám, hogy mindenkinek áldás, mert egyetemen sokkal több tételt kell majd megtanulni.
2020. máj. 26. 11:09
 14/15 A kérdező kommentje:

"+mert egyetemen sokkal több tételt kell majd megtanulni."

Na de honnan jön az a tévképzet hogy mindenki egyetemre megy? Nem megy.

Van akinek ennyi volt a tanulás egy életre. Érettségi + szakközép = szakma a kezében és irány melózni.

Nem fog többet tanulni. Nekik miért lenne szempont mi van egy egyetemen? Nem mennek oda.

2020. máj. 26. 11:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Ott irtam, "nem mindenkinek áldás"
2020. máj. 26. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!