Miért hiszik a tanárok azt, hogy csak az ő tantárgyuk létezik és minden gyerek csak az őtantárgyukat tanulja éjjel nappal?
Tegnap eset, hogy a német tanárunkkal meg volt beszélve, hogy 13-án 11:00 kor kezdjük pontban az órát online zoomban, és 11:45-kor meg csak az marad aki akar és/vagy nincs következő órája. ez így teljesen korrekt. Mivel a tanárnőnek nincs több órája, így nagyon szívesen "korrepetál" másokat.
De itt jön a gond. 12:30-kor küldte a kódot és fel volt háborodva, hogy miért nem jelentkezünk be. Mi mondtuk neki, hogy már elnézést tanárnő, de 11:00-ra volt megbeszélve az óra, ahhoz tartottuk magunkat. 12:30-kor már rég más óránk volt.
Aztán meg még ment az anyázás a tancinéni részéről, hogy húú hát milyen szemtelen gyerekek vagyunk, más idejével visszaélünk, egész nap csak otthon vakarjuk a tökünket, lazsálunk basszuk a rezet.
Komolyan ezt gondolja? Ha ez igaz lenne akkor bejelentkeztünk volna 12:30-kor a zoomjába :D
A másik dolog, meg, hogy egyik napról a másikra 6-8 oldalakat adnak föl.11 tanár. A többi rendes.
Hogy a fszban csináljak meg 6 oldalt tele feladatokkal (egy feladat kb fél oldal) délután? ráadásul ugyanezt 11 szer???
Komolyan a tanárok mit hisznek? hogy nekünk nincs életünk csak robotok vagyunk, akiket elárasztanak házival aztán majd megcsinálja, addig a tanár majd épp szarni megy a vécére? Hülyének néznek minket?
Komolyan így adják fel a beadandókat: a tk143. oldaltól a 152. oldalig kérem megcsinálni ma éjfélig a feladatokat
Csak gondolod hogy egyetemen egy tárgy van:D
Tény hogy sokkal közelebb fog állni a tananayag ahhoz amit szeretsz, de rengeteg felesleges dolgot kell majd tanulnod ott is, ráadásul magas szinten. Csak egy példa amit tudok is, gyógytornásznak kell ápolástant tanulni. Vagyis tudnia kell pelenkát cserélni, vénát szúrni, fürdetni és hasonlók. Fül-orr gégésznek az egesz anatómiát meg kell tanulnia, a lábujjfeszítő izmokig, amihez semmi köze.
Ráadásul addig örülj amíg tudod mit kell tanulnod, kiadják az anyagot, es azt kérik vissza. De szép is volt:D Ha egyetemre mesz nagyon sokszor lesz olyan hogy azt se tudod merre vagy arccal, nem erted a matekot, nem tudod hogy a diasorból, a könyvből, vagy az egyetem oldalára feltett anyagból kérdez, nem tudod hogy a kötelező vagy az ajánlott olvasmányokból kérdez, és akinek jegyzete van az lesz az isten, mert hát ugye ő bejár és tudja mit tanitanak. Persze ez nem minden tárgynál lesz így, de készülj fel rá. Ja, es lesz olyan hogy 2 éjjelt 2 napot áttanulsz, és megbuksz. Igen, az élet kemény, ha nem büfészakra mész.
"De egyetemen jószerival csak 1 tantárgy van, arra lehet összpontosítani"
Igen? Megyek oda, és csinálok egy másoddiplomát. :-D
Miért lenne egyetemen csak egy tárgy? Ezen hangosan felnevettem. :DD
Én jártam programtervező informatikus szakra, és ott például pont kellett jogot is tanulni, úgyhogy nem nyertél.
Éppen ezért írjuk, örülj amíg komolytalan keretek között, közoktatásban bele tudsz rázódni ebbe.
ez egy ilyen berögződés a sok léhűtő, versenyszférára/tudományos pályára alkalmatlan frusztrált tanárnál ebben az országban.
Az összes erőlködik, hogy bizonyítsa, mennyire fontos ember és hogy az ő tantárgya a legfontosabb. a szolgalelkű magyarok szerint meg ez teljesen rendben van.
igazából felesleges ezen sokat rugózni, a magyar oktatási rendszer gyakorlatilag megbukott.
„Aztán meg még ment az anyázás a tancinéni részéről, hogy húú hát milyen szemtelen gyerekek vagyunk,”
igen, gyereket szidni, panaszkodni azt nagyon tudnak, tanítani már kevésbé. én mondjuk a helyükben elsüllyednék szégyenemben a PISA-teszt eredmények és ilyen szánalmas nyelvtudás-mutatók láttán.
egyébként a legnagyobb poén az egészben, h a tancinéni ezt mondjunk nálunk eljátszaná 1-2x (vagy egy más komoly munkahelyen), hogy másfél órával később jelentkezik, mint megbeszéltük, és onnantól kezdve senki venné komolyan.
Ez ismeros igazabol. 8-9 oldal hazikat adnak masnapra, es ezt kb 6-7 tantargybol. Ezen a heten minden nap kb elfoglalt voltam, jartam a korhazakat stb. Mondtam az ofomnek is, hogy nem fogom idobe visszakuldeni mert nem lesz idom. Ahha..a 6.szaktanarit irja mar be, mert korhazba vagyok,es hogy hat szerinte a korhazba is tanulnom kell:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!