Nyugi, nem. És Ne aggódj. Amikor én voltam végzős, riogattak minket páran, nagyon rettegtünk és utána csak éztük, hogy ez volt az érettségi... Kb semmi az egész. Nekem eléggé jól ment, semmiségnek tűnt, pedig nem vagyok egy észlény. Készültem rá és átmentem.
Ráadásul, most szóbeli nem lesz. Az csak azért sz.pás, mert én az egyik tárgyból egy egész jegyet javítottam anno a szóbelin, de az előnye, hogy májusban túl leszel az egészen.
A szóbeli is egy könnyű menet volt, felkészültem, tanultam egy hónapom szabad volt, amit csak tanulással kellett tölteni, visszagondolva egy szép, kényelmes szakasza volt az életemnek, de nagyon sokat stresszeltem, hogy sikerül e a szóbeli, mi történik a szóbelin, már nagyon túl akartam esni rajta - és jó, hogy az idén felvételizőknek nem kell ezen a stresszen átmenniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!