Meddig akarják még húzni az érettségivel kapcs bejelentést? Húsvét előttre ígérték vagyis akkor MA meg kell történnie-csak kérdés minek húzni a 24. óráig?
Ugye Maruzsa kijelentette: Húsvét előtt döntenek az érettségiről és a sajtó elé tárják. Hát ha Húsvét előtt akkor MA meg kell történnie.
Ma és nem később. További táncolási rágózási lehetőség nincs. (Ha ér bármit is a szavuk...)
Csak nem értem minek a 24. óráig húzni?
Szerintem az érettségi előtt 2 héttel döntenek, mert annyi a vírus lappangási ideje.
Mivel a járványügyi helyzetet senki nem látja előre ezért nem fognak bejelenteni valamit amit a jövő héten módosítanak (legalábbis remélem).
Még hányszor írjátok ki? :D
NYUGI. :D
Amúgy húsvétig még van 3 nap.
Én sem értem ezt kérdező..
Ez a bizonytalanság nagyon rossz..
Látszik, hogy ebben az országban senkibek sem fontosak a végzős diákok..Mi csak nyavalygunk, nem vagyunk jók semmire..
Ahha persze..Nem..
Szerintem nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Más országban meghozták a döntést az érettségikről..ráadásul helyesen döntöttek.
Az egyertélmű, hogy nem lehet hagyományos érettségit tartani..
Ez a kormány semmit sem tud..Nagyon unom ami ebben az országban megy..
Nem az, hogy nem vagytok fontosak, csak felnőttként megmosolyogtató hogy ennyire komolyan veszitek az érettségit és ennyire izgultok rajta, mintha valami nagy dolog lenne. :)
Igen, tény és való, hogy komolyan vesszük.
4 éven át gimiben ezt hallgatjuk, higy jól kell leérettségizni meg minden.
Aztán jött a kötelező nyelvvizsga, kötelező emelt. Mindezt egy olyan oktatási rendszerben, ahol néha még az is csoda, ha a középszintű érettségiig fel tudnak készíteni.
Aztán még sem kell a nyelvvizsga, amire rengeteg pénze elment a családoknak.
Aztán ugye itt a távoktatás, ami 2 hétig csak döcögött.. nekünk április végen vége az évnek..
És akkor ilyen körülmenyek között tegyük le az érettségit, ami hozzásegithetne minket az álmainkhoz...
Haver, államvizsga előtt állok, szerinted? :D
Viszont nem segít az aggódás, stresszelés. Majd úgyis lesz valahogy.
¯\_(ツ)_/¯
Én nem szeretném hasonlítgatni a helyzetünket.
Biztos neked is nagyon nehéz ez.
Ettől függetlenül érthető az aggodalom, én így gondolom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!