Szóljak emiatt az osztálytársamnak?
Van egy osztálytársam, aki mellettem ül németen (németen a német tanár összeállított egy ülésrendet és azért).
Közép hosszú haja van és általában zsíros neki. Nem fogja össze, kiengedve hordja mindig. Van, hogy bele is túr a hajába, ami nagyon undorító. Sokszor öklendeznem kell, olyan undi.
A német tanáromnak szóltam, hogy ültessen el, de azt mondta meg van kötve a keze, és ha engem elültet ilyen-olyan okok miatt, akkor mást is el kell ültetnie ilyen-olyan okok miatt.
Mit kellene tegyek?
Hát ne nézz rá, basszus! :D Nézz előre, a tanárra vagy a könyvedbe, ne oldalra.
Ha meg szaga van, mert a zsíros hajnak szokott lenni, ez igaz, akkor valóban a száraz sampon ajánlása jó ötlet. Mert az elveszi a rossz szagot is.
Egyszer húzz elő a táskádból egy szárazsampont, mondd neki, hogy most elmész a mosdóba, befújod vele a hajad, mert nem érzed már elég tisztának. Aztán kérdezd meg tőle, hogy nem akarja-e ő is kipróbálni, szívesen odaadod neki, milyen hasznos, elveszi a rossz szagokat. Ebből valószínűleg le fog esni neki, hogy büdös meg zsíros a haja.
A német tanárt sem értem, siman mondhatna, hogy panaszkodtál arra, hogy onnan nem látoda táblát, azért tesz kivételt.
Szerintem szólj nyugodtan a lánynak. Én pl kiskoromban úgy ültem, hogy a kezem a szám előtt volt, emiatt sokszor hitték, hogy az orromat turkálom és finoman szóltak, hogy ne turkalham az orrom. Odafigyeltem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!