Miért csesztet azzal az ofőm, hogy egymás után 2 kettest írtam?
németből nem túl jók a jegyeim, jelenleg 2,5 re állok.. Ezek miatt az ofőm minden ofőin megkérdezi, hogy mi a baj a némettel? Miért nem megy a tanulás? Annyira elegem van már belőle.. Miért nem tud nyugton amradni a seggén?
Mondtam már neki, hogy csak azért kettes, mert 10 szóból ha 7-et tudok, az 3mas, ha pluszba egy névelőt elrontok már kettes.. Hiába tudok perfekt beszélni németül, ha ilyen kis szaros röpdogákban elrontom...
És ŐŐŐ kéri, hogy legyen magántanárom.. Szerintem kattant.. Angolból már van egy felsőfokú nyelvvizsgám, németet csak azért tanulok, mert órarendbe van írva...
És azt hiszi, hogy nekem "nehézségeim" vannak a tanulással.. Mindig elmondom neki, hogy de tanárnő! csak azért kapok ektteseket, mert rosszul értékelik a röpiket. 10/7 szó az már hármas.. Na nemáááár.. Nagyon nagyon jó tudás a 10/7 szó.. Ha pedig 1 vagy 2 névelőt elrontok, már kettes vagy egyes.. Röhej!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!