Normális, hogy azért nem akarok menni osztálykirándulásra, mert a többiek cigit, piát stb fognak hozni és nekem is bulizni kell?
Már meg van beszélve a márciusi osztálykirándulás, és már most kezdik beszélni, hogy ki mennyi pénzt ad bele, hogy vegyenek piát és cigit. Többi szerekről nem is beszélve.
Tök normálisak amúgy, csak nagyon nagy túlzásba vizik a bulizást.
2 napos lesz, tavaly nem mentem más okok miatt, de amiket az ofő nélküli soztálycsoportba küldtek képeket, háát én többet hánytam, mint ők..
Ofő fenyegetőzött, hogy hoz szondát, de tavaly se vitt..
És én ugye nem merek se cigizni, se inni. Nem is kívánom. Csak nem tudom ,hogy amikor a többiek elmennek "városnézni" és én a szállodában maradok mit mondok a másik tanárnak? Nem mentem, mert.. És ha kiderül akkor ugye mindannyian azonnal mennek haza, kapnak 5 intőt, abból 3 igazgatói és na vajon ki köphette be őket? Én..
Ezért ki is akarok maradni az egészből. Nagyon nincs kedvem velük lenni...
nyugodtan hagyd ki
szerintem egy családi kirándulásra vagy eseményre hivatkozz
es a szüleid írjanak kikérőd vagy ha azt nem is kell, akkor egy ükit az ofőnek, hogy ez a helyzet, ezért nem mész
En úgy mentem el, hogy voltak csendesebb barátnőim, akikkel egy szobába kerültünk és az oszifő is figyelt azért ránk. Én kettővel arrébb már nem tudtam mit csinálnak...
Esetleg onnan az osztályból nincsenek még csendesebbek, akikkel egy szobába tudnátok kerülni?!
Szerintem nem kell ezt neked magadtól felhozni, hanem mikor itt lesz az ideje, elotte kb. egy honappal szulwid beszeljenek ofovel, hogy pont arra a hetre kikernek. Ofo nem fogja pontosan tudni, hogy szandekos-e vagy sem, íhy anmyira nem is fog szerintem piszkálni.
Kérlek, ne görcsölj rajta, évek múlva semmit nem fog jelenteni, mikor már szétszéledtek.
Egyebkent borzalom, hogy mar altalanosban is mi folyik... :S
Kitartast neked, es barcsak tobb ilyen fiatal lenne!!! :))
N
Valaki már megírta a tutit; ha nem élmény az, amit leírtál, akkor konkrétan jó, ha nem mész el.
Én se szerettem pl a piát, szóval, amikor elvonultak inni, akkor csak ültem egy helyben egyedül és szétuntam az agyam. Több kirándulásra el se mentem.
Viszont, ha amúgy mégis mennél;
"És én ugye nem merek se cigizni, se inni. Nem is kívánom. Csak nem tudom ,hogy amikor a többiek elmennek "városnézni" és én a szállodában maradok mit mondok a másik tanárnak? Nem mentem, mert.. És ha kiderül akkor ugye mindannyian azonnal mennek haza, kapnak 5 intőt, abból 3 igazgatói és na vajon ki köphette be őket? Én"
Ezt a részt töröld ki a fejedből. A tanárok nem kötnek hazugságvizsgálóra. Megkérdezik, miért nem mentél velük "várost nézni", elmondod, hogy kissé fáradt vagy hozzá vagy este nem szeretsz barangolni vagy csak simán nem volt kedved.
Inni és cigizni pedig nem azért nem kell, mert félsz, hogy lebuksz, hanem, mert nem kívánod.
Szerintem sem lenne belőle semmi baj ha a szállodában maradsz, és azt mondod rosszul voltál, vagy valami ilyesmi.
Én a bulizósabb rétegbe tartozok, és nálunk is kb ezek vannak az osztálykiránduláson, de mindig van egy kisebb csoport aki nem akar benne lenni. Ők általában elvannak egymás között, szóval ha nálatok is van ilyesmi, akkor csatlakozhatsz oda is.
De ha végképp nem akarsz menni, mondd meg a szüleidnek igazolják le a napot, vagy max menj el az orvoshoz, kamuzd be hogy hánytál, és kiír a két napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!