Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Azért kaphatok valamit, ha a...

Azért kaphatok valamit, ha a padomban hagytam egy "vicces" verset?

Figyelt kérdés

Barátaimmal írtunk egy talán suliba nem annyira illő versikét.

Ma, amikor jöttem haza, véletlenül a padomban hagytam a papírkát. Ma lesz (már volt) az alsós farsang a termünkben. Ha átrendezik a termet, akkor észrevehetik a tanárok.

Számíthat valamit, hogy otthon írtuk a verset, vagy egyáltalán ilyenért adnak szaktanárit?

2020. febr. 14. 20:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hanyagold az ilyet, más is berakhatta a padba a verset nem tudják rád bizonyítani .
2020. febr. 14. 20:24
 2/8 A kérdező kommentje:
A többiek is mondják, hogy túl aggódós vagyok, de ha valamit a fejembe veszek, azt nem tudom kiverni.
2020. febr. 14. 21:14
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha konkrétan nem írtad rá a nevedet, akkor semmit nem kaphatsz érte.

Nem tudják rád bizonyítani, akárki berakhatta a padodba.

Max lesz egy ofő óra, ahol a tanárnő "Addig senki nem megy ki, amíg nem jelentkezik az, aki ezt írta!" után kiabál egy sort mindenkivel és, a jelentkezők hiányában elengedi a gyerekeket és az élet megy tovább.

De szerintem simán ott hagyják a padban vagy kidobják a szemetesbe.

Max nem lesz rossz következménye, csak híre megy a remekműnek a gyerekek között és nevetnek egy jót.

Nálunk volt egy lány, aki egyszer írt pár mocskos mondatot egy lapra. Nem emlékszem miket, de valami (nem sulival kapcsolatos) szexuális tartalom rémlik, durva szavakkal. Az ofő valahogy megtalálta, elolvasta, tudta, hogy a lány írta és előttünk teremtette le. A lány erre annyit felelt, hogy ez az ő személyes tulajdona, aminek nincs köze az órához (vagyis nem egy beadandóra vagy dogára írta rá) és ebből kiindulva nem is büntették meg.

2020. febr. 15. 01:28
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Tanár nem hiszem, hogy elkezd ott kotorászni más padjában. Plusz, ha átrendezik, lehet nem is tudják majd, hogy kié a pad. Fogd rá a kissebbekre :))
2020. febr. 17. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Azóta nem volt tanítás vagy miért lett kiemelve ez a kérdés? Akármi lett volna, ma megtudtad volna.
2020. febr. 17. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Síszünet van.

Szerdáig...

2020. febr. 17. 18:17
 7/8 anonim ***** válasza:
ohh, párdon! Ez esetben vedd semmisnek a kérdésemet.
2020. febr. 18. 23:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Semmit nem kaptam :D
2020. febr. 19. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!