Kicsaphatnak az iskolából, ha egy kommunita mémoldalt likeoltam?
Az igazgató kicsapással fenyegetőzött, mert megtudta, hogy likeoltam egy kommunista mémoldalt. A házirendben nincs benne, hogy nem szabad kifejezni tetszésemet bármilyen politikai irányultságnak, ráadásul ez egy vicc oldal, ahol a kommunizmust kifigurázzák és vicc tárgyává teszik.
Ez tanítási időn kívül történt, tehát ezért is érdekes a dolog.
Ez mind meg lett említve az igazgatónak, de mellette áll még néhány tanár akiknek angyon nem tetszik a dolog.
Joggal merül fel bennem a kérdés, hogy ha nem tetszik nekik az a mémoldal, akkor ők kommunisták? Ezt majd csak akkor fogom megkérdezni tőlük, hogy tényleg kicsaptak.
Na most az a kérdés, hogy van-e joga ehhez az igazgatónak?
Ja, persze... ő álnévvel van ott, te meg az IRL neveddel...
Na mesélj még! :-D
13. Nem teljesen értelek. Ez teljesen normáls dolog.
Van egy iskolai titkos csoport ami a sulis mémeket tartalmazza. Ott is ott van álnévvel az igazgató, hogy lebuktassa azokat akik engedély nélkül fotókat készítenek.
Mivel titkos csoport, azért csak meghívással kerülhet be. Vannak "besúgói" akik felvették.
hát persze.... Egy igazgató azzal foglalkozik, hogy ilyen netes baromságokban nyomoz egész nap...
LOL
Hát sajnálom. Egy egyszerű kérdéssel fordultam hozzátok..
Ismeritek az igazgatót? Nem. hát akkor?
Azt csinál amit akar a szabadidejében. Éppen ezt szeretné, akkor ezt fogja és kész.
Nehogy már pont ti mondjátok meg, ohgy mi történt meg velem és mi nem.
Nagyon viccesnek tűnik nektek ez a tanárokról mémgyártás?
Mit szólnál hozzá, ha a tanárok is felvennék, amikor bénáztok a felelésnél (netán tornaórán), és olyan mémeket csinálnának belőle, hogy "a matektudásánál vajon csak a pötse kisebb??" vagy hasonlók...???
szerinted én készítem ezeket a mémeket? Nagyon úgy néz ki..
Én csak tag vagyok :) Ellenzem, hogy bárkiről kép és/vagy videó készüljön.
Ezért kell minden funkciónál beállítani a "csak én" láthatom módot.
Ha az én profilom megnyitják most már csak a profilképem maradt amit látnak, ezen kívül mindent priváttá tettem és letiltottam minden iskolával kapcsolatos csoportot. Így ilyen helyzetekbe nem csöppenek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!