Szerintettek elmondjam vagy nem?
Figyelt kérdés
Nos az történt,hogy hiányoztam egy napot.6 tanár is elfelejtette be írni,(azt hogy nem voltam ott)ezután oda jött hozzám az ofő hogy miért hiányoztam utolsó óráról.Én pedig összekevertem a napokat és azt hittem hogy máskor hiányoztam.Emiatt azt mondtam hogy itt voltam.(Amúgy beteg voltam és azért hiányoztam.)Szóval utána oda mentünk ahhoz a tanárhoz hogy rosszat írt be.Most pedig kissé bűntudatom van és azon gondolkodom,hogy meg mondjam e,elsőre ofőmnek utána a másik tanárnak.Ti szerintettek szóljak?2020. febr. 11. 15:45
1/3 Blade Bone válasza:
Hát ha véletlen kamuztál, akkor szerintem már ne csinálj még nagyobb hülyét magadból... Ők is tévedtek, van ilyen.
2/3 anonim válasza:
"Tanárnő kérem, múltkor , amikor kérdezett tőlem a hiányzásomról, véletlenül összekevertem a napokat. A napon, amiről szó volt, én nem voltam itt, hanem beteg voltam és emiatt hiányoztam. Elnézést kérek a kellemetlenségekért!"
Ha ezt így mondod neki, nem lesz sértődés a vége.
3/3 anonim válasza:
Hidd el, a tanárok is emberek, leszarják az ilyen dolgokat. Mostmár ne kavard össze a dolgokat, nem követtél el nagy bűnt. Felejtsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!