Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Én se köszöntsem fel?

Én se köszöntsem fel?

Figyelt kérdés
A kollégiumi szobatársam nem köszöntött fel a szülinapomon, se Facebookon, se szóban, utólag sem. Viszont az egyik szaktársunknak előttem 1 nappal volt a szülinapja, őt az én szülinapomon köszöntötte fel. Ha azt kijelezte neki a Facebook, kötve hiszem, hogy az enyémet nem. Kicsit rosszul esik, hogy éveket együtt fogunk lakni, és annyit nem képes mondani, hogy boldog szülinapot te hülye...pedig én már előre megvettem neki az egyik tollat az ő szülinapjára, de így nem tudom, hogy odaadjam-e.
2020. febr. 5. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Miért problémázol ilyesmin?

Régen, a facebook előtti időkben csak az tudta, mikor van a szülinapod, akivel olyan viszonyban voltál. Ma meg boldog-boldogtalan tudja az adataidat, és még 800 másik ismerősét.

Én nem facebookozom, mert hülyeségnek tartom. De ha facebookoznék sem figyelném, melyik ismerősnek mikor van a születésnapja, és lehet, hogy lenne, akit felköszöntenék, lenne, akit nem, de teljesen véletlenszerűen, bármiféle megfontolt szándék nélkül.

Tuti, hogy lány vagy amúgy :D Egy pasi sose dilemmázna ilyesmin

2020. febr. 5. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Miért kéne évekig együtt laknotok? Nekem kb minden évben más szobatársam volt. Sose vettem nekik ajándékot,leszámítva azt, aki tényleg barátnőm volt.. max facebookon írtam nekik, ha épp megnéztem kinek van szülinapja, de ha nem aznap volt nem keresgéltem vissza. A barátaimnak és a rokonaimnak veszek ajándékot. Attól, hogy a szobatársam még nem feltétlenül lesz a barátom.
2020. febr. 5. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
81%
Ezzel nem kellene foglalkozni szerintem.
2020. febr. 5. 16:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én kifejezetten szeretem, ha nem köszöntget mindenki. Van 2 barátnőm. Egymásnak szoktunk szülinapra ajándékot venni/csinálni, és ennyi.

(A Facebook nekem direkt úgy van beállítva, hogy ne jelezze ki. :) )

2020. febr. 9. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!