Ha mi fizetjük az érettségi tablófotóst milyen alapon szólhat bele egy igazgató abba ki legyen a tablón és ki nem?
Ezt magyarázzátok meg nekem. Az érettségi tabló elkészítését mi, az osztály fizetjük.A suli egy fillért se ad bele. Van egy tanár akit kedveltünk és 3 évig volt itt. Aztán összeveszett az igazgatóval (tudjuk is hogy min de ezt most mellékes) és elment innen. Őt is rá akarjuk tenni a tablóra, de az igazgató annyit mondott az osztályfőnöknek hogy „ne merjük rátenni“.
Kérdésem annyi milyen alapon szólna ebbe bele a diri, ha ő egy fillért se ad a a tablóba? Állja a tabló árát 100%ban és akkor majd megszabhatja. De így hogy mi fizetjük majd tán mi eldöntjük ki legyen rajta, nem? Az hogy neki személyes ellentéte van az adott már itt se dolgozó tanárral, az az ő dolga. Kinek mi köze hozzá.
A szomorú, hogy az of akkora birka hogy nem mer az igazgatóval szembe menni és már hívta is a fotóst hogy vegye le a tanárt.
Vicces. Mi fizetünk de nem mi döntünk és a fotós inkább fogad el instrukciót az of-től noha nem is ő fizet, mint tőlünk, akik meg a számlát álljuk.
Vicces.
"A diákok ezek után csináltak egy "szamizdat-tablót", amin rajtuk kívül csak egyetlen tanáruk szerepelt: Antall József. Természetesen erről az iskolában senkinek nem beszéltek."
A sztori jó, és értem a lényegét, mmint hogy lázadás a rendszer ellen... na de komolyan, ez kinek jó? Mai világban mi értelme lenne ennek? (akkor mi volt?) Ha a suliban nem tudják, hova kerül, mit kezdenek vele?
11-re:
A történet hátterét én sem ismerem. Nyilván ez a tabló sehova nem került ki, az iskolában nem tudtak róla. Gondolom a diákok valamelyike őrizhette meg, vagy a tanár úrnak ajándékozhatták oda.
"Ha intelligens az igazgató, "
Aki pártalapon került oda zéró szakmai múlttal egyik napról a másikra csak azért mert apuci a fideszben potentát azzal szted lehet értelmesen beszélni? el van szállva magától hogy nulla aggyal igazgató lett mert valakinek a valakije.
Még újságcikk is volt róla a kinevezése idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!