Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Egytemisták! Ti milyen ruhában...

Egytemisták! Ti milyen ruhában mentek vizsgázni?

Figyelt kérdés

Én az írásbelikre úgy megyek, mintha suliba mennék, de ha van szóbeli része is egy vizsgának, akkor kiöltözök. Viszont tegnap voltam szóbelizni és kb. 15 vizsgázóból rajtam kívül még egy ember volt kiöltözve, mondjuk ő is farmert vett fel és ahhoz egy fehér inget. A többiek mind utcai ruhában voltak, illetve a tanár is úgy volt felöltözve, mintha órát menne tartani.

Szerintetek hülyének néztek, hogy én meg megjelentem egy fekete nadrágban, fekete cipőben meg fehér blúzban? Máskor ezek szerin nem kéne ennyire vagy egyáltalán kiöltöznöm a szóbelire? Egyébként azért öltöztem ki, mert egy ismerősöm azt mondta, náluk szigorúan vették ezt a kiöltözés témát és volt olyan tanár, akinél minimum 1 jeggyel rosszabbat kaptak, ha még annyi tiszteletet sem adtak meg, hogy kicsípjék magukat a vizsgára.

2020. jan. 29. 10:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia, kb 5 éve voltam egyetemista.

Írásbelire nem emlékszem, hogy kiöltöztem volna.

Szóbelire vagy egy fekete nadrágot vettem fel egy kosztümfelsővel és alá egy bídert vagy egy egyberuhát vettem fel egy kosztümfelsővel. Általában magassarkút vettem fel ehhez, de nagy ritkán egy szép cipő volt helyette.

Szerintem nem számít cikinek, lehet ismerték a tanárt és tudták, hogy nem kell nála kiöltözni. Ha nekem lett volna ilyen tanárom és valaki mégis kiöltözve ment volna el, nem éreztem volna nevetségesnek.

2020. jan. 29. 14:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ja még annyi, hogy nyáron, amikor volt a melegebb időszak, akkor is kiöltöztem szóbelire. Akkor egy elegáns egyberuhát vettem fel, rövidujjót vagy ujjatlant. A kezemben vittem a kosztümfelsőt és, amikor mentem be vizsgázni, felvettem, aztán vizsga után le. Diplomaosztóra is így mentem amúgy.
2020. jan. 29. 14:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk külön kérték a tanárok, hogy sima szóbeli vizsgán ne parádézzunk öltönyben-kosztümben. Általában farmerhez egy csinosabb, de hétköznapra hordható felsőt választottam.
2020. jan. 29. 14:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2020. jan. 29. 15:36
 15/16 anonim ***** válasza:
75%
Utcai ruhaban. De ha a tanar eleve oltonyben jar, ugy tartja az orat (vannak ilyenek), akkor en is illendobben feloltozom. Egyik el is varta, hogy (az irasbelire) uzleti szerkoban menjunk, kulonben instant elegtelen.
2020. jan. 29. 17:01
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Most levelezőre járok és így kicsit más a helyzet, mert vizsgára rendszerint munkából érkezem, vagy utána oda megyek. Szóval farmer, sima kényelmes felső vagy blúz esetleg egy pulóver, ha hideg van.

Szóbelire is így megyek, mondjuk arra odafigyelek, hogy rendes sötét, fekete vagy indigó farmer legyen rajtam, ne agyonkoptatott, kőmosott, szakadt.

Amikor nappalis voltam, akkor kosztümnadrágban blúzzal mentem a szóbeli vizsgákra.

2020. jan. 30. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!