Rossz döntés lenne, ha edzés miatt nem vennék fel egy tantárgyat egyetemen, mert rossz időpontban van?
18-tól kezdődik 19:30-ig tart az óra,elképzelhető hogy csak ezt az időpontot fogom tudni felvenni,de nekem aznap 19:30-kor edzésem kezdődik.
Szóval mi lenne ha nem venném fel,inkább megcsinálom majd jövőre amikor talán jobb időpontban is fel tudom venni?
Lehet úgyis buknék belőle,ha felvenném
Ugye nem azt várod, hogy ezt helyetted döntsük el? Azt sem tudjuk, mi a szankciója, ha csúszol vele....
Nekem tuti a tanulmány lenne az első, de ez én vagyok, te meg te vagy...
Most kezdtem ezt a sportot októberben.El akarok már benne érni valami eredményt,nem akarom 4 hónap után otthagyni..
Most sokan megbuknak egy tárgyból,nem lesz semmi komolyabb baja ha késöbb csinálom meg..
De nem találsz olyan edzést ami este 8-kor kezdődik,hogy odaérjek rá a késő esti óra miatt..Még ez is kimondottan késői edzés,a többi elkezdődik már 6-kor.
Ez küzdősport
Esetleg felveszek még pluszban egy szabadon választható tárgyat
Szerintem mindenkinek más a priorítása.
Ha elég magas szinten végzel egy sportot és komoly eredményeket akarsz elérni, akkor elképzelhető, hogy mindennél fontosabb.
Viszont ha csak 4 hónapja csinálod és hetente csak 1x, mert akkor nem így tetted volna fel a kérdést ... akkor nem hiszem, hogy olyan szinten komolyan csinálnád, hogy érdemes lenne a tanulmányaid rovására végezned.
Heti 2x van edzés.És igen,ha már komolyabb szinten lennék belőle,akkor hagynám,de maradjak a nullán?
Nem érdekel a karrier engem,minek venném olyan komolyan?Csak egy tölteléktárgy,szakmailag semmi pluszt nem ad hozzá
Ez nem tesióra,hanem küzdősport.
nem focizni meg kosarazni akarok,hanem ezt.És nem tartozik a sulihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!