Fiúk! Ti erről mit gondolnátok?
Ne offoljátok szét!
Tehát..
Az osztályfőnökünk egy 38 éves nő.. És hát szereti a *u*i*..
Mindenkinek írt születésnapjára köszöntést, még szívecskét is küldött, puszi jelet is.. Még aznap rögtön szinte az elsők között írt mindenkinek.. De viszont CSAK nekem NEM!
Mindenkinek küldöt.. Ja 30-an vagyunk az osztályban, és CSAK fiúk.
Szerintetek nekem miért nem írt? Tök normális srác vagyok.. A többi fiúktól még normálisabb is..
F
Túl bonyolitod, nem kicsit.
Lehet, hogy azért felejtett ki 2x is mert előforul az ilyen, de az is lehet, hogy csak egyszerűen nem birja a fejed, még akkor is ha személyesen kedves veled. Nem érzéketetheti egy rendes tanár azt h rühelli a pofád. Jaaaaaajjj szivecskét, puszit küldött neki. Te jó Isten gyere le !!!!!!! Cseteltél már nőkkel? a legtöbbnek szokása, hogy puszis szmájlit vagy szivecskét is a mondandója végére mert az kedves dolog, a fiúknak meg áll tőle a bré. Nincs ebben semmi, a fiatal srácok mind hülyék, emlékszem egyszer egy hónapig állt a fAAszom mint a villanyoszlop mert a alig 30as fullos bomba magyartanárnőm a becenevemen szólitott és mikor elment mellettem megsimitotta a vállaimat xD
28f
Akkor ki? Én?
Te meg ostoba vagy..
Honnan tudod h szereti a kukacot?
Mutatsz képet róla? :)
És nekünk ezt honnan a fenéből kellene tudnunk?
De komolyan
Ha értelmeset nem bírsz írni akkor ne írj marhaságot.
Az volt a kérdés hogy szerintetek.. Nem az hogy elkezdj itt offolni.
#18.
Te meg egy ostoba állat akinek nincs jobb dolga mint ide írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!