Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez csak szerintem, b*nkóság?

Ez csak szerintem, b*nkóság?

Figyelt kérdés
A fiam 3 éve ugyan ebbe az óvodába jár, és a saját Óvónőnk egy rendes végtelenül aranyos nő,szinte sajátjaként szereti a csoportját. Viszont,van egy másik csoport ahol a két óvónő sosem köszön csak néz ki a fejéből, reggel összevont csoportba vannak egészen 8oráig aztán mennek a sajátjukba. Amikor beviszem a kisfiamat a csoport szobába alap dolognak tartom,hogy köszönjek mindenkinek és természetesen a gyereket is így neveltem. De ez a két óvónő csak ül és néznek rám,és a többi szülőre is mintha most látna minket először. És ezt nem csak én vettem észre. Ez etikátlan,vagy csak én bonyolítom túl. Ezek ellenére én ugyan úgy, köszönök minden reggel .
2020. jan. 22. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bunkóság, az ilyen dolgokon én is fel tudom magam cseszni.
2020. jan. 22. 08:27
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Nekem olyan óvónénijeim voltak, akik vonalzóval b_asztak rá a fejemre, mert a délutáni alváskor túl hangosan mertem horkolni. A másik láncdohányos volt, és a szemem láttára nyomta bele az egyik társam arcát a lencsefőzelékbe, mert nem akarta megenni. Mindkét rohadt tetű megúszta persze, mert mi ezeket nem mertük otthon elmondani, mert 5-6 évesen azt hittük, ez a normális, ez a rend. Szóval nem csodálkozom.
2020. jan. 22. 08:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Fiam óvodájában volt egy óvonő aki sosem köszönt. Nagy b*kóság, így én egyszer amikor bementünk köszöntem, fiam is köszönt, meg a barátnőm kislánya is, és az óvonő nem, akkor jó hangosan újra köszöntem, hogy

- Jó reggelt Éva néni! Talán ezt a köszönést meghallotta! Szóval gyerekek mindig szépen, érthetően kell köszönni, hogy másik is visszaköszönjenek, mert így illik!

Na akkor észhez kapott köszönt.

Onnantól nekem köszönt, de más szülök panaszkodtak, hogy nekik nem. Adtam a tippet nekik.

Volt aki odament hozzá, megkocogtatta a vállát, hogy

- Elnézést, de köszöntünk a gyerekekkel! Miért nem köszön vissza?

Talán nektek is rákéne kérdezni, hogy miért nem köszön..

2020. jan. 22. 09:03
 4/8 A kérdező kommentje:
Egyszerűen elképesztő,milyen óvónők vannak. Szerencsére nálunk még nem fordult elő ilyen durva dolog,hogy ütleggel nevelnék a gyerekeket. Viszont azon ki akadtam,hogy nem adnak nekik inni egésznap,csak 3x 1dl folyadékot,hogy ne pisiljenek sokat. Egy ideje a fiam ebéd után jár haza,és onnan tudom,hogy borzasztó szomjas,szinte van , hogy meg sem tudja várni ,hogy haza érjünk inni,be kell menni a boltba,ezt is hallottam más anyukától is ,hogy állandóan szomjasak a gyerekek mire haza érnek. A mi nap a fiamnak fájt a feje a szomjúságtól,és egyből fel hívtam az óvónőnket,hogy igaz e amit a fiam állít,és igaz,és közöltem vele, hogy másnaptól teszek neki üvegbe folyadékot,azt a választ kaptam,hogy neeeee mert akkor a többiek is visznek. Kérdezem én,mi van akkor? Na mindegy abba maradtunk,hogy akkor a fiam szólni fog az óvónőnek ,hogy ker inni. Na de ez nem kivételezésnek számít,ezt a többi gyerek nem veszi észre? Nem lenne egyszerűbb ha minden gyerek vinné magával? Miért baj az ha a gyerekek el mennek pisilni. Eddig mindenhol azt láttam hallottam hogy kell a folyadék, tisztuljon a vese. Na meg aztán hogy tanulja meg a gyerek ,hogy jót tesz azzal ha elmegy wcre?. Micsoda világ ez már? Ti mit gondoltok.?
2020. jan. 22. 09:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Illetlenség nem köszönni, pláne egy óvónőtől nem jó. Kisgyerekeknek statuálnak példát és pont azt kéne, hogy lássa a gyerek, hogy köszönnek.

Nálunk ilyen nem volt. Óvónénik köszöntek, sőt, minket is kértek, amikor találkoztunk valakivel, hogy köszönjünk, köszönjük meg a dolgokat, stb.

2020. jan. 22. 12:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Végtelenül bunkók és ami a legfelháborítóbb az egészben, hogy még ők “nevelik” a gyerekeket. Te csak köszönj ugyanúgy minden reggel, mert a kisfiad a te példádat fogja követni. :)
2020. jan. 22. 23:10
 7/8 anonim ***** válasza:

4. JÉZUSOM...Nekem nincs gyerekem, de ha lenne és ilyen oviba járna, tuti nem hagynám szó nélkül. Ez szó szerint gyerekkínzás, mindenképp szólnék az igazgatónak, de lehet, hatósági személyeket is be lehetne vonni, mert ez tényleg rohadtul nem normális, hogy nem ihatnak a gyerekek nap közben, nehogy wc-re járjanak. Eszem-f4szom megáll. És még ilyen környezetbe szüljenek a nők gyerekeket...

Szerintem ha teheted, tényleg vidd el máshova a fiadat, mert itt nem a köszönés hiánya a legnagyobb probléma!

2020. jan. 23. 17:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Egyet értek mindnyájótokkal,de mostmár nagy csoportos ,májusban ballag addig ebéd után jár haza,mert a másik óvónőt műtik ,vagy műtötték,és hát nem maradhatnak bent az abba járó csoportban lévő gyerekek. Mikor kisebb volt én ezeket nem tudtam,pláne nem az ivást , ki vettem volna az biztos ,de mostmár kibírják így. ,😕
2020. jan. 25. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!