Na az van hogy hogy irodalomból bukásra állok akkor évet kell ismételni vagy mi?
Ha félévkor megbuksz irodalomból, az az év végi jegybe is beszámít - mér amennyire tudom.
Második félévben ez úgy néz ki, hogy, tegyük fel, hérmasokat kapsz, léezárnak hármasra és az év végi bizidbe kettes kerül be (a két félév átlaga)
Tehát nyugi, most nem kell évet ismételni automatikusan, de év végén beleszámít majd a jegyedbe.
Következő fél évben lesz esélyed jívatni.
Ha nem megy, szülő beszéljen a tanároddal, keressteek magántanárt esetleg vagy osztálytárstól kérj segítséget.
Ha év végéig se éred el az elégséges szintet, akkor augusztusban pótvizsgézhatsz. Ha azon is megbuksz, akkor évet ismételsz.
Na az van, hogy ha év végéig nem javítod ki, akkor tanulhatsz nyáron a pótvizsgára.
Ha nem mész át augusztusban, akkor az van, hogy évet ismételsz.
Nem is értem hogy lehet bukásra állni egy olyan tantárgyból, amit csak olvasni meg magolni kell...
Nem tudom hanyadikba jársz, de kapd össze magad, mert érettségizni is kell belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!