Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Oktató kiszedetheti velem a...

Oktató kiszedetheti velem a piercinget?

Figyelt kérdés
Meg kérdeztem hogy engedi e az orrpierszinget azt mondta nem, viszont az osztalytarsamnak egy szót nem szólt érte,hogy neki van. Meg szeretném csinaltatni de érdekelne hogy meg e teheti hogy kiszedeti velem.Elemiszer iparban tanulok egyébként

2020. jan. 12. 22:12
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Hát remélem.
2020. jan. 12. 22:23
 2/9 anonim ***** válasza:
29%
Lehet az osztálytársadét észre se vette... amúgy attól függ milyet akarsz, ha nostril, és mondjuk kicsi köves, akkor azt nem nagyon fogja észrevenni, nem annyira feltűnő, hogy megszólja.. ha septum, és patkópiercing akkor azt be tudod fordítani az orrodba, amikor el akarod rejteni és senki nem fogja észrevenni, hogy van piercinged..
2020. jan. 12. 22:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Osztalytarsamnak az orrában van oldalt egy pötty de tud róla. Én septumot szeretnék. Igen én is a beforditasra gondoltam de tartok tőle hogy valaki elmondana neki vagy meglatna véletlen.
2020. jan. 12. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Igen, de lehet elég ha letapasztod az meg hogy néz ki. Én is élelmiszeriparban vagyok, tanulóként voltak piercinges lányok, velük is problémáztak és jogosan. Óra-ékszer stb se megengedett általában
2020. jan. 12. 22:28
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen azt értem is hogy az óra még az ékszereket nem engedik de nem az orrommal gyurom a tésztát és piercingeknek van rendes menete ezáltal nem fog véletlenül kiesni nem olyan mint egy fülbevaló.
2020. jan. 12. 22:34
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Engem sose érdekelt az ilyesmi hisztizett érte a tanár 1 hetig aztán látta, hogy nem hat meg vele és abbahagyta.

Csinaltasd meg és mond azt hogy a piercinges azt mondta nem szabad kivenni mert akkor könyebben elfertőződik nagy eséllyel úgy sem ért hozzá.

2020. jan. 15. 18:11
 7/9 anonim ***** válasza:
74%
6 az élelmiszeriparban vannak szabályok. Ha nem megengedett a piercing és ő nem veszi/veheti ki/tünteti el akkor kereshet másik gyakorlati helyet ahol újból kezdheti az alkudozást
2020. jan. 15. 21:24
 8/9 A kérdező kommentje:
De én azt nem ertem ha nem lehet PC akkor legyen már igazságos ésha az egyiknek nem lehet akkor a másiknak se engedje mert ez így nagyon rosszul van megoldva
2020. jan. 16. 16:43
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez jogos.
2020. jan. 16. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!