Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit fog csinálni egy egyszakos...

Mit fog csinálni egy egyszakos tanár ha megszűnik a tárgya? A NATból kerül ki

Figyelt kérdés

A mozgókép és médiaismeret tárgy a 20/21-es tanévtől megszűnik (NAT).

Az igazgató azt mondja a mozgókép tanárnak (egyszakos) hogy találnak neki más órákat.

Nem értem: mit találhatnak neki ha egyszakos és máshoz nincs papírja? Nem küldheti be akármi más tárgyra mert egyrészt nem ért hozzá másrészt papírja sincs.

2020. jan. 11. 16:41
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

De a trolloknak jár a cicás kép

[link]

2020. jan. 11. 17:35
 12/23 A kérdező kommentje:

"Na, hogy megtippeltem, hogy "csókos" az illető. Kezdesz kiismerhető lenni Balázska2

De ennek a kérdésemhez köze semmi ugyebár.

2020. jan. 11. 17:35
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésednek a valósághoz nincs köze...
2020. jan. 11. 17:36
 14/23 A kérdező kommentje:

Nincs köze a valósághoz ááá nincs....

A NAT átalakítása

[link]

Az új, szeptembertől életbe lépő NAT-ban átstrukturálták, és részben át is nevezték a műveltségterületeket:

eltűnik a mozgóképkultúra és médiaismeret is, ami korábban a középiskolában önálló tárgyként is létezett

Újabb tantárgyak olvadnak össze, tűnnek el: többek között az informatika és a médiaismeret

[link]

[link]

Hm?

Ellenvetés?

2020. jan. 11. 17:44
 15/23 anonim ***** válasza:
96%
Nem azt mondtam, hogy nem szűnik meg semmi, csak at, hogy egy mocskos troll vagy és a kérdésednek semmi köze a valósághoz.
2020. jan. 11. 17:52
 16/23 anonim ***** válasza:
96%

Mégis mit csinálnának vele? Semmit.

Már csak magával a pedagógusi végzettségével is el tud helyezkedni. Nálunk is tanított egy tanár akire későbbiek során nem volt szükség így az iskolán belül elhelyezték könyvtárosnak illetve helyettesítő tanárnak (szaktanár hiányában felügyelt a diákokra esetleg kiosztotta a szaktanár által adott feladatokat vagy dolgozatot irattatott)

Azért bőven van lehetősége, de középiskolában teljesen mindegy ki tanít például egy történelem tantárgyat... Én is meg tudnék tartani egy töri órát (bele olvasok a leckébe, felvázolom mit adok le a diákoknak, kutatok hozzá érdekességeket, aztán helo szia). Nyilván egy matekot már nem mindegy ki tart meg.

2020. jan. 11. 18:10
 17/23 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan, hogy valaki csak is kizárólag médiatanár, ezt nem igazán lehet önálló szaknak elvégezni, max második szakpárnak vagy kiegészítő szakpárnak.

Annak tanárnak most is kell valami mást tanítania, különben nem jön ki az óraszáma.

2020. jan. 11. 19:24
 18/23 anonim ***** válasza:
még médiaismerethez se volt papírja, mert a részeges iskolaigazgató veje tartotta
2020. jan. 11. 19:47
 19/23 A kérdező kommentje:

"Annak tanárnak most is kell valami mást tanítania, különben nem jön ki az óraszáma."

KIvéve ha az igazgató fia.... mert akkor mindegy hány órája van úgyis full bért kap.

2020. jan. 11. 21:25
 20/23 anonim ***** válasza:

nah, akkor mégse a veje, hanem a fia

ekkora troll kamugépet

2020. jan. 12. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!