Jogos a kiakadásom?
Figyelt kérdés
Témazárót írtak tegnap az osztálytársaim, én tegnap nem voltam, erre ma a tanárnő megakarta iratni velem. én erre közöltem vele, hogy nem tudtam, hogy ma fogom megírni de erösködött mire én felemeltem rá a hangomat és kaptam egy szaktanárit. Végül elém rakta a témazárót, és én beadtam óra végén tök üresen tényleg tök üresen csak a nevem volt rajt és ő ahogy ezt meglátta ráírta az 1-est és be is írta.
18/L
2020. jan. 7. 18:22
11/15 anonim válasza:
Brühühűűű. Szerinted ezen nem esett át mindenki? Mindenki járt suliba, mindenki túlélte. Mindent magad miatt tanulsz, magadat ismered ki vele, hogy miben vagy jó és miben nem. Ha nem is érzed ott jól magad, akkor sem kell tiszteletlennek lenni és a hattyúk halálát játszani. Az élet nem kívánságműsor.
12/15 anonim válasza:
Szerinted ilyen hozzáállással lesz olyan eredményed hogy egyetemre menj? :-D Lehet meglep, de ha egy tárgyból is buksz nem mehetsz érettségizni így nem mehetsz egyetemre se akkor se ha apuciék kifizetnék a pici hercegnőnek. Mert gondolom ha már egy tz megírása is ekkora probléma, nem lehetsz nagy agytröszt.
13/15 A kérdező kommentje:
Ja amúgy irodalom tantárgyról van szó. Nem vagyok olyan rossz tanuló. Többi tárgyból meg van a kettes, valamiből még a hármas is. Érettségire meg majd tanulok és simán felvesznek egyetemre.
2020. jan. 7. 20:40
14/15 anonim válasza:
A többi tantárgyból meg megvan a KETTES?
15/15 anonim válasza:
2-3as érettségivel a minimum pontot se éred el hogy egyáltalán jelentkezhess :-D Ez tuti kamu kérdés ilyen sötét ember a világon nincs. És elárulom, hiába van meg minden másból a csodás kettes, ha irodalomból karó van, akkor nincs érettségi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!