Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha olyan mellé...

Egyemke kérdése:

Mit csináljak ha olyan mellé ültetett a tanár akit utálok?

Figyelt kérdés
Ma volt ültetés és van egy gyerek akit az egész osztály utál egy lány büdös trehány idegesítő és egy folytában les. És persze hogy ő mellé ültetett a tanár. És hiába mondanám a tanárnak hogy nem akarok mellette ülni, mert senki se akar. De annyira szomorú voltam hogy sírtam is. Ám lány vagyok. Lenne ágy olyan megoldás hogy anya ír a tanárom ak csak akkor lehet hogy azt mondaná a tanár hogy Jaj csak az anyukádnak tudsz panaszkodni mét nem mondtad el nekem. Én nem fogok kibírni 1 napot se mellette ülni. Amúgy órán is piszkál és ezért nem. Tok figyelni

2019. dec. 13. 18:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Van egy sanda gyanúm, hogy ez nem valós kérdés és szórakozol, de megválaszolom.

Velem is megesett, hogy nem akartam valaki mellett ülni, mert pl beszélt végig, hiába szóltam már rá, a tanár engem is leteremtett, mert "beszélgetünk" vagy állandóan a jegyzeteimet úgy vette el, hogy épp jegyzeteltem, rólam puskázott és ezért én is bajba kerültem, stb., de mégis mellém ült/ültették.

Próbáltam megbeszélni, ez nem mindig jött össze. Szóval, ahol tudtam én magamtól ültem el.

Ha ülésrend volt, szóltam a tanárnak és kihangsúlyoztam, miért lenne pozitív hatással az órai munkámra egy másik padtárs.

2019. dec. 13. 20:38
 12/12 anonim ***** válasza:
17%
Minden egyes alkalommal, ha kell, egy órán akár hússzor is jelentkezz, és jelezd, ha bármi zavar a lányban. Ha nem szólít fel a tanár, akkor jelentkezz, és kiabáld be, ami zavar: "Tanár úr, XY piszkál!" "Les rólam!" "Elvette a radíromat!" "Ma megint szörnyen büdös, nem bírom, ide fogok hányni!" "Lemehetek az orvosiba, rosszul vagyok a szagától!" "Adhatok neki dezodort?" "Rólam másolja a házit!" Stb. A lényeg, hogy minden egyes órát legalább 30-40-szer zavarj meg. El fog onnan ültetni magától.
2019. dec. 14. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!