Hogyan könyvelnek el egy olyan tanórát igazolatlannak amely hivatalos formában nincs a Kréta e napló rendszerében feltüntetve?
Kitaláltak nekünk most ilyen plusz mozgásos órát amelyen állítólag kötelező a részvétel, viszont az vele a gondom, hogy 8.óra után van és sokszor már 7.óra után majd éhen halok és a 8.ban erős hasfájás miatt majd megveszek... Hiába veszek kaját, jelzi a szervezetem, hogy főtt kajára van szüksége és akkor szarul vagyok..
Azt mondták, hogy aki ezen az órán nem jelenik meg az igazolatlant kap.. Azonban ám ez az óra nincsen az e naplóba feltüntetve... Én meg nagyon szeretném ellógni mert semmi kedvem az egészhez... Ilyenkor mire írják be az igazolatlant??
Ezt nem értem. Nálunk a kötelező sportkör be van írva a naplóba. Pl ha valaki eddig egyesületbe volt, és decembertől nem fog oda járni, helyette sulis sportkörön vesz részt, akkor neki decembertől szerepelni fog a naplóba az általa választott sportkör órája a kijelölt napokon.
Szerintem ha nincs óra, nem tudnak írni hiányzónak. De lehet magának jegyzi a tanár és egyszer ha be lesz írva óra, akkor visszamenőleg is lehet írni hiányzót.
Köszönöm szépen a gyors választ 😄
Hát mindenesetre jövő héten mindenképpen ellógom már csak azért is mert be vagyok jelentkezve fodrászhoz, aztán ha nem lesz belőle semmi komoly következmény akkor abszolút nem fogok bejárni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!