Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az gáz ha kölcsönkérném egy...

Az gáz ha kölcsönkérném egy osztálytársam utcai cipőjét?

Figyelt kérdés
2019. nov. 22. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Anno általános iskolában egyik osztálytársamnak volt neki fehér puma cipője az az igazi klasszikus, nagyon tetszet nekem, mondtam is neki nagyon jó a cipője stb, mondta is nagyon szereti kényelmes is, nyári idő volt, nyári napközi tábor volt, mondta hogy ezt a cipőt nyáron használj túrázni kirándulni nagyon jó neki, amikor mondta hogy kényelmes stb, ki próbáltam volna, mondta hogy ki próbálhattam volna, mondta hogy így nyári napközi tábor úgy jön el otthonról reggel nem vesz fel zoknit,nyáron egész nap cipőbe zoknival sok lenne, mondta hogy ez az egy cipőt így be fogta erre, akkor inkább egész nap mezítláb van a lába benne, mondta egy részt ezért nem tartaná, ötletnek, érthető volt, nem minden esetben érdemes cipőket kölcsön kérni stb.
jún. 13. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!