Gólyatáborban hogyan ismerkedjek?
1.: Ne használj idióta külföldi kifejezéseket.
2.: Ott 1 óra után mindenki részeg/cuccos lesz, így nem tudnak/akarnak dumálni.
3.: Ott, ha jó csaj vagy rád mennek az idősebb kanok. Ha fiú vagy, akkor gólyaként kevés vagy.
Elárulok egy titkot; ami a hírnév vagy barát szerzést illeti, a gólyatábor annyit ér, mint halottnak a csók.
Voltam gólyatáborban, de, ha kihagyom sem vesztek sokat. Hogy mire jó? Arra, hogy elmondjam, én voltam gólyatáborban.
Volt egy fiú, akit elküldtek, mert durván bánt egy lánnyal, de, hogy ő ki volt? A kutya se emlékszik rá.
Így kb nehatív hírnevet lehetetlen szerezned. Max úgy, hogy "volt ott egy srác/lány, fogalmam sincs ki, aki..."
Akkor jó buli, ha a csapatból már ismersz 1-2 embert vagy esetleg egy szakra jártok. Ezen esetekben tartós is lesz a kialakult barátság.
Nálunk úgy nézett ki pl a szobaban a közösség, hogy négyen voltunk, ebből két lány ismerte egymást és elvoltak együtt, a harmadikkal meg egymáshoz se szóltunk.
A csapattal amúgy elvoltunk, beszélgettünk a játékok közben.
A tábor alatt szépen ismerősnek jelölgettük egymást; utána maradt az, hogy köszöntünk a folyosón egymásnak, de nem beszélgettünk, mert ők is a saját szakukon illeszkedzek be, meg én is. Utána elmaradtak a köszönések is. Utána meg eltüntünk egymás ismerősei közül a Face-n.
Szerintem ne parázz a gólyatábortól. A lényeg, hogy az egyetemen legyél önmagad és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!