Miért viselkedik ilyen furcsán az osztály?
Szalagavató alkalmából minden tanuló kapott 5 meghívót, amit bárkinek odaadhatott, senkinek semmi köze hozzá.
Az iskolában odaadtam két lánynak a többiek kilesték/kihallgatták ezt vagy valahonnan tudomást szereztek róla, nem tetszik nekik és kötöszködnek és a csaj nevét kérdezik, holott ezek gyermekes dolgok, továbbá a meghívóra nincsenek ráírva nevek annak adod, akinek akarod, jogod van eldönteni, főleg, ha 18 felett vagy.
Amúgy meg nem tartozok nekik semmivel, kik ők nekem, hogy adjak a szavukra.
Sztem az a bajuk, hogy miért nem inkább nekik adtad a meghívókat, hiszen te “csak” barátnőket hívtál meg, nekik meg nem elég a családra. Nálunk legalábbis ebből volt probléma, hogy nem jutott elég annak, akinek nagy családja volt.
De ettől még neked jogod van annak adni, akinek akarod. Én sem a kedves osztálytársaimnak adtam (akik szartak a fejemre és kiközösítettek, de akkor persze nyaltak), hanem évfolyamtársnak, és nem érdekelt egy percig sem, hogy megsértődtek. Neked is ezt ajánlom.
Valószínűleg az van, amit az utolsó írt, hogy nekik pl a család többi tagjának elég lett volna.
Mondjuk a mi sulinkban a nem végzősök is kaptak egy meghívót. Tudták a tanárok, a kutya sem megy el, csak, ha tesó táncol, szóval nyugodtan osztogatták. Ebből kiindulva a felsősök már előre szóltak az alsóbb éves ismerőseiknek vagy robogtak be random osztályba elkunyerálni, esetleg megvásárolni a meghívót.
Hát ezzel most nagyon kiragadtad a lényeget...
Teljesen mindegy, hogy a csajodnak adtad-e vagy sem, az a bajuk, hogy nem nekik.
Ő legalább kedves és őszinte.
Nem tudom, most miért nekem magyarázkodsz...
Ha nem lett volna egyértelmű, én épphogy neked adtam igazat, mert hasonló helyzetben voltam. Nem is törődtem a sértődött hercegnőkkel, akik amúgy magasról letojtak, de akkor igyekeztek hízelegni, hogy nekik adjam:) hát hogyne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!