Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csinálják? Nem merek...

Mit csinálják? Nem merek iskolába menni

Figyelt kérdés
Csináltam egy hülyeséget, tegnap biosz órán dolgozatot írtunk és a tanár elültetett minket. Egyik lány osztálytársam aki nagyon idegesítő, azt hiszi minden körülötte forog és mindenki szereti őt az osztályunkba. Szóval puskázott én meg szóltam a tanárnak de egyből megbántam és ellógtam az utolsó órát(ez utolsó előtti órán volt) Az órán nem szólt rám emiatt egy osztálytársam sem, mert elég szigorú a tanárunk de láttam, hogy a lány hogy nézett rám. Teljesen magam alatt vagyok, ma nem voltam iskolába és holnap sem megyek. Eddig csak egy szürke kisegér voltam, eddig nem piszkáltak de mostantól biztos fognak ezt nem mosom le magamról. Mit csináljak? Már nagyon megbántam

2019. nov. 14. 18:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
97%

Na megszólalt az ügyeletes erkölcscsőszünk és/vagy stréberünk -.-“

Atyaisten, mi lesz most, hogy egy diák PUSKÁZOTT? Vége a világnak? És az árulkodó emberkének mitől lesz jobb, ha felnyomja? Jobb jegyet kap? Több lesz a tudása? Nem, csak hát ha már neki rossz, akkor legyen az másnak is, igaz? Mert semmi köze hozzá, hogy a másik milyen jegyeket kap. A saját dolgával törődjön, a csaló meg úgyis el fog hasalni előbb-utóbb, ha tényleg soha semmit nem készül. Ha meg egyszeri alkalom volt, akkor meg abban az esetben vessed rá az első követ, ha te soha semmiből nem puskáztál. Bár elárulom, hogy ettől nem leszel értékesebb másoknál. A puskázás a diákélet velejárója, egy-egy alkalomtól senkinek nem lesz semmi baja, aki meg rendszeresen csinálja nuku tanulás mellett, az a te ügyködésed nélkül is pofára fog esni.

Amúgy meg a tanár dolga felügyelni, hogy a diákok ne csaljanak. Nálunk egyáltalán nem kedvelték az ilyen kis felnyomkodó emberkéket, akiknek első dolga volt buzgón szólni, hogy “Tanárnő/tanár úr, XY csal!”

Üdv

Egy leendő tanár (aki nem rest bevallani, hogy maga is puskázott, de ennek ellenére majdnem kitűnőre érettségizett)

2019. nov. 14. 21:31
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok erkölcscsősz, sem stréber, csak egyszerűen nem értem, hogy miért kell ennyire leordítani egy tök idegennek a fejét. :D Látom, hogy nagyon okítani akarsz, de sajnos senki nem kér belőle. Persze, minden diák puskázik, ez természetes, de itt ismeretlenül elég nagy gerinctelenség még ennél is jobban megijeszteni a kérdezőt. Hibázott, mint mindenki más. Ennyi. Az a te bajod, ha ezt nem vagy képes elviselni. :D Egyébként hozzáteszem, hogy ilyen stílussal valószínűleg egy diák sem fog téged szeretni.
2019. nov. 14. 21:38
 13/18 anonim ***** válasza:
0%

Sz@rd le magasról.

Ne bujkálj, mert azért fognak rád szállni.

Így járt a csaj.

2019. nov. 14. 21:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy volt a "Hajrá skacok" című sorozat. Pont ez volt az egyik epizódban. Az egyik lány dolgozat írás alatt észrevette, hogy puskázik a padtársa, jelentkezett és hangosan odaszólt a tanárnőnek. Óra után a tanárnő kérte, hogy maradjon ott egy kicsit, szeretne beszélni vele négyszemközt. Elmondta, hogy szerinte egy jó tanítvány, de egy rossz osztálytársnő, mert, amit tett, nem illik egy jó osztálytársnőhöz.

Plusz ezzel a tanárnőnek is azt jelzi, hogy rosszul végzi a munkáját, mert az ő feladata, hogy ezt észrevegye.

A lány osztálytársai ellene fordultak, de a lány bűnbánata miatt megbocsátottak neki.

2019. nov. 14. 21:52
 15/18 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező, előfordul mindenkivel, hogy olyat tesz, amit következő percben megbàn. Ebből az egy momentumot a kérdező életéből kiragadva /mivelhogy mást nem tudunk róla/ gerinctelennek nevezni... nekem azok az emberek szánalmasak...

A másik tinikorba vagy fiatal felnőttként féltékenynek lenni más népszerűségére? Szerintem ezzel sincs gond, ezen sok fiatal átmegy, majd elmúlik.

Kérj tőle bocsánatot, mond, hogy te se tudod, miért csináltad, ne haragudjon...

Aztán ahogy többen írták, minden csoda 3 napig tart

2019. nov. 14. 22:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Viszont a fene nagy egód az látszik az eget verdesi...csak nehogy megállítsa majd alattad valaki a lovacskát, de olyan hirtelen, hogy 10 km-t repülsz.

#13:

Remélem majd téged is beköp 1x valaki órán, és mások miatt írják be neked a karót. De hát majd te is csak "úgy fogsz járni". ;-)

2019. nov. 15. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi közöd hozzá,hogy puskázik?

Nem árt senkinek...

Minek szóltál?!

Egyébként ja,bujkálni semmi értelme,beszarinak fognak tartani,szerintem menj be,és kérj elnézést az osztálytól,többet nem nagyon tudsz tenni

2019. nov. 22. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A csaj helyében én tuti megszívatnálak
2019. nov. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!