Miért alázott meg ennyire ez a tanár? Több lent
Röviden annyi az egész, hogy még előző héten nagyon megalázott a tanár. Tesi órán nem tudtam egy lábon szögdelni(hozzá teszem, nagyon fájt a lábam, meg húztam) mármint úgy szögdeltem, hogy néha le raktam a másik lábam. Erre amikor megcsinálta mindenki, a tanár mondta a nevem és hogy menjek oda hozzá. Oda is mentem a többiek néma csöndben és nézik hogy miért hívott oda erre elkezdi mondani nekem, hogy :"Nem tudsz egy lábon szögdelni? „ Mondom de, tudok." Akkor miért teszed le a másik lábad „? Itt már tökre ciki volt a helyzet.. Erre mondja hogy itt most mindenki előtt szögdeljek oda vissza. Mondom oke. De itt mar mindenki sugdolozott meg ilyenek elkezdek szogdelni normalisan es mondja hogy ebben mi olyan nehéz? Es mondta hogy gyakoroljam mindennap, mert ez így nem jo...annyira szornyen ciki volt, hogy azt hittem ott helyben ásom el magam:( Miért kellett ezt?
Egy középsulis lány
Van egy érdekes pszichológiai tényező. :) Az emberek általában jobban emlékeznek a maguk által átélt kínos szituációkra mint a másokéra. Te emlékszel egy kínos szitura is ami mással történt meg? Valszeg nem, vagy nagyon erősen kéne törnöd a fejed rajta h eszedbe jusson, hacsak nem valami ominózus esetről van szó. :) Hidd el nekem, elfelejtik. Minket is sokszor szivatott a tesi tanárunk de nem jut eszembe egy osztálytársamról se, hogy mikor mit bénázott el.
18/L
Ezt, hogy kibeszélnek a hátad mögött, bemeséled magadnak.
Az egész szitu annyi volt, hogy nem értették, miért ugráltat külön a tanár és ezért súgtak össze, hogy mi történik épp. Értetlenek voltak, ennyi.
Voltam kamasz, hidd el, hogy nem ez a fő témájuk.
A tesitanárok meg nem azért csináltatnak meg gyakorlatokat külön a gyerekekkel, hogy jól megalázzák őket. Megnézik, hogy a gyerek lusta vagy fizikai gondja van vagy csak nem tudja elvégezni a gyakorlatot - utóbbi esetben hogyan lehet ezen javítani.
Ez más tárgyakból is így megy. Ha pl beírod egy nyelvtan dolgozatba, hogy muszály, bagoj, a tanár nem azért fogja lebetüztetni veled, hogy megalázzon, hanem, hogy lássa, elírtad őket vagy nem megy a j és ly - utóbbi esetben segítsen, adjon tanácsot, hogyan gyakorold.
Azért nem kapsz intőt, mert annyit mondasz a tanárnak, hogy fáj a lábad.
Nem bántásból, de szerintem keresd fel az iskolapszichológust.
És tényleg nem bántásból írom.
Olvasom a kérdésed és a kommentjeidet és, ahogy állsz az egészhez, amiket gondolsz és leírsz, túlmegy egy érzékeny kamasz felfogásán.
Én egy kezdődő üldözési mániát látok.
Nem is kell beharangozni, csak megnézed, mikor van iskolapszichológus és bemész hozzá.
#16 Koszonom ez megnyugtato:)
#17... Nalunk a családban mindenki ilyen érzékeny, nincs szükségem pszichológusra, csak szimplán nem szeretem, ha rajtam nevetnek
Továbbra is fenntartom; keress fel szakembert - NEM nevettek rajtad, NEM aláztak meg. Ha gondolod, szívesen elmesélem, mi is a megalázás.
Leírtuk többen is, hogy engedd el, mert senki se akart ártani, Te mégis még mindig úgy állsz hozzá, hogy kinevettek, ki fognak beszélni, megalázott a tanár. De ez nem történt meg! Nem tudom, meg is szeretnél e tudni valamit vagy csak jól esett kiadni a dühöd és kiírtad magadból, kérdőjellel a végén, de ez most mindegy.
Főképp, mert írod, a családod is ilyen, fontos lenne konzultálni egy szakemberrel. Ettől nem vagy buta, kevesebb, ijesztő... Hanem egy értékesvalaki, aki rájött, megérdemli, hogy rendezze a dolgait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!