Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Iskola milyen alapon szervez...

Iskola milyen alapon szervez okt 23-i megemlékezést MA? Nem munkaszüneti nap véletlenül tanárnak diáknak?

Figyelt kérdés

Na nem mintha elmennék csak felvetődött bennem. Munkaszüneti nap, evidens hogy a suli zárva.

Ott az ünnepség ott vannak a tanárok akiknek ez munka-egy munkaszüneti napon?

Ott vannak a diákok (már aki olyan hülye hogy ott van) egy tanítási szünnapon? Mit keres az ott?

Ezek a kérdések vetődtek fel bennem innen a fotel nyugalmából. Én nem vagyok (voltam) ott leszartam az egészet csak kérdezem.

2019. okt. 23. 12:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez elég furcsa szerintem is.

Mondjuk olyan volt az én gimimben, hogy az énekkarosok felléptek (volna) a március 15-i városi ünnepségen, ahová kérték, hogy minél többen menjünk, a tanárok nyílván nagy számban mentek (volna - azért csak volna, mert abban az évben volt a "nagy" márciusi hideg/havazás, így végül az egész ünnepség elmaradt :D)

2019. okt. 23. 13:44
 2/4 A kérdező kommentje:

" a tanárok nyílván nagy számban mentek"

És az a tanár aki nem ment az később másnap vajon mit kapott? hogy mi az hogy munkaszüneti napon merészelt távol maradni a munkahelyéről?

2019. okt. 23. 14:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Nevetséges elvárás - Ilyen alapon... Persze, ha nem megy el valaki, nem is biztos, hogy megússza egy enye-benyével. De mit tennének, ha SENKIsem menne el. Mármint a notórius lógósok (akik megtehetik) mellett az értékesebb emberek.
2019. okt. 23. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Tudod: van, aki megteheti. Lehet ellenkezni, csak az a széllel szemben vizelés tipikus esete lenne.

Félre ne érts, baromságnak tartom én is, sőt, én minden olyan kötelező rendezvényt annak tartok, ami iskolaidőn kívül van. Ha valamit nagyon akarnak, azt rendezzék meg 8 és fél 3 között.

Meg ha már itt tartunk, az olyan "ünnepségeket" is ostobaságnak tartom, amiből egyedül annyi marad meg a diákságnak, hogy "ott kellett állni másfél órát". Ezeknek pont az lenne a feladatuk, hogy MÉLTÓ módon megemlékezzünk, úgy, hogy a hallgatóság is átérezze, hogy mit is ünneplünk az adott napon.

2019. okt. 24. 01:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!