Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit csináljak ha valaki...

Mit csináljak ha valaki rákontrázik?

Figyelt kérdés
Egyik osztálytársamnak nem tetszett az, hogy órán aludtam (tanár kérdezte az osztályt tananyagról, azonnal válaszoltam), azt mondtam nyugodj meg te sz*réletű erre rákontrázott.
2019. okt. 22. 14:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a tanárnak v az oszt.társadnak mondtad? Kicsit részletesebben írd le lécci!
2019. okt. 22. 14:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Ps: Ha valami nagyzolást vagy hencegést olvastok soraim között, bocsi, nem szokásom, "tisztességes balszerencse fan" vagyok, őszinteséget néha eltúlzom.
2019. okt. 22. 14:44
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Értelem...
2019. okt. 22. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet órán aludni?Kinek mondtad ezt,a tanárnak?
2019. okt. 22. 15:00
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, mit akarsz kérdezni, de a fő kérdésedre a válasz: írd ki a Gyakorira, az mindent megold.
2019. okt. 22. 15:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Akkor most én leszek a debilről magyarra fordító: emberünk elaudt az órán, a tanár felszólította és ő tudta is a választ. (Ezért gondolom nem szólt a tanár az alvásért.) Emberünk osztálytársának nem tetszett, hogy a másik alhatott, ezért valószínűleg mondott valamit, mire emberünk erre azt válaszolta, hogy nyugodj meg te sz..aréletű. Erre az osztálytárs rákontrázott, mondott valamit.

Emberünknek nem az erőssége a fogalmazás, de legalább kiírhatta a bánatát.

2019. okt. 30. 14:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!