Iskolai kirándulást minek erőltetni? Egyrészt úgyse megyek ha nem akarok, másrészt meg minek is mennék ha nem akarok?
Ugye a dolog kétoldalú.
Egyrészt a kirándulás nem tanóra hanem tanítási időn kívüli szabadidős program. Kötelezővé tenni hogy menjek az olyan mintha azt mondanák kötelező moziba menni. Majd megyek ha akarok ha kedvem van. Kelletlen csak azért megyek mert muszáj különben szarok bele emberekre mi szükség van ott?
Másik meg: ha nem akarok menni úgyse megyek ha akármit is csinál a tanár így csak magát járatja le ezzel hogy kötelező és ez meg az lesz ha nem megyek. Semmi se lesz, majd viszek igazolást, aztán nyasgem. De lehet még ezzel se fárasztom magam csak simán nem megyek és nyasgem.
KI hogy látja ezt? Kirándulni muszájból? Nem jobb lenne ha az lenne ott, aki ott akar lenni mert van hozzá kedve és slussz?
Na miért lettem már lepontozva mert leírtam hogy ne menjen ha nincs kedve meg hogy nálunk többen nem jöttek??
Tényleg nem értem némelyik embert :O 😂😂😂
Elmondom őszintén; utolsó évekkben a gimiben volt, hogy én anyukámmal irattam felmentést a kirándulás alól.
Persze a többiek szívesen jártak, de úgy nézett ki inkább, hogy volt egy brancs, ami az osztály magja volt és akkor érezted jól magad, ha közéjük tartoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!