Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nálatok szokás zoknit cserélni...

Nálatok szokás zoknit cserélni tesi órára?

Figyelt kérdés

Emlékszem, hogy még általánosban, alsóban "kötelező volt", vagyis a felszerelés része volt és néha szólt a tanár ha valakin nincs fehér zokni, de amikor már a fél osztálynak szólhattak volna emiatt, megunta, és ahogy már nem kérték számon már én se cseréltem, kb. másodiktól. Így ment ez nálam azóta is, általánosban már szinte senki se cserélt, középiskolában láttam újra egyre több embernél. Az óra egyáltalán nem olyan intenzív, hogy annyira leizzadjak, a lábam se büdös, viszont most mivel sokan csinálják, én is kipróbáltam újra és tényleg jobb, kényelmesebb. De tény, hogy ritkán olyan intenzív az óra, hogy csurom izzadság lenne a lábam.

Nálatok hogy szokás?

2019. okt. 21. 18:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
78%

Szokás volt nálunk is, de a legtöbben nem cseréltek.

Pár év után már sokan váltó ruhát se hoztak. Nálunk az év 90%-ban olyan volt a tesióra, hogy csak kidobóztunk.

Rohadtul unalmas volt. Én mindig kidobattam magam és utána beszélgettem.

2019. okt. 22. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:
55%
Én mindig zoknit cserélek tesi előtt és után, mivel nem szeretek büdös lábakkal lenni más emberek között. Az osztálytársaim többsége is cserél zoknit. Az a kis idő bele kell, hogy férjen az átöltözésbe. 17f
2019. okt. 25. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!