Emlékszem, hogy még általánosban, alsóban "kötelező volt", vagyis a felszerelés része volt és néha szólt a tanár ha valakin nincs fehér zokni, de amikor már a fél osztálynak szólhattak volna emiatt, megunta, és ahogy már nem kérték számon már én se cseréltem, kb. másodiktól. Így ment ez nálam azóta is, általánosban már szinte senki se cserélt, középiskolában láttam újra egyre több embernél. Az óra egyáltalán nem olyan intenzív, hogy annyira leizzadjak, a lábam se büdös, viszont most mivel sokan csinálják, én is kipróbáltam újra és tényleg jobb, kényelmesebb. De tény, hogy ritkán olyan intenzív az óra, hogy csurom izzadság lenne a lábam.
Nálunk nem volt kötelező a zoknicsere, de eszembe se jutott váltózokni nélkül menni. Igénytelenség szerintem, akkor is, ha annyira nem izzadsz le.
2019. okt. 21. 18:32
2/12 anonim válasza:
Nálunk is csak alsóban volt szokás, de ott is csak első-másodikban, utána már nem nagyon érdekelt senkit. Én nem szoktam, kicsit olyan zoknipazarlásnak tartom. Főleg ha valaki minden tesire újat vesz. Mert ha a rendes zokni is megbüdösödik, akkor a csere is ugye...
2019. okt. 21. 18:35
3/12 anonim válasza:
Fel sem merült bennem, hogy ne cseréljem.
Minden órára más pólót és zoknit veszek fel(csak fehéret)
A többiek is ,tudomásom szerint, hasonlóan tesznek, ha nem is óráról-órára..
Még így 12. osztályban is.
Jobb érzet "tisztán" , na :)
2019. okt. 21. 18:40
4/12 anonim válasza:
Nem szoktunk, nincs is rá idő. Mindig rohanni kell, mert már bőven szünet van, amikor a tanár kienged, és csak 5 perces szüneteink vannak.
2019. okt. 21. 18:43
5/12 anonim válasza:
Nálunk csak azt nézik fehér-e, szóval simán el lehet menni fehér zokniban és nem kicserélni, nem szól érte a tanár, azért meg igen ha cserélsz de nem fehérre :P Van bünti, felülés, fekvőtámasz vagy ugrás általában. Ez gimi 11. osztály. Én nem szoktam átvenni tesire. Így is a földön öltözök nyomorogva, minél gyorsabban át akarok öltözni, nem zoknival bajlódni. Lábszagra eddig soha nem panaszkodott senki, én se érzem.
2019. okt. 21. 18:48
6/12 anonim válasza:
Ha halvány fingotok lenne az emőlögött rejlő információról, mindenki cserélne.
Enélkül is undorítóak vagytok számomra. Ha persze végig üköd az más. De ha 2 percnél többet mozogsz, már kéne cserélni.
2019. okt. 21. 18:51
7/12 anonim válasza:
Istenem, egyesek hogy félnek az emberi testtől... senki sem szagolgatja a lábad, ha meg penetráns bűz árad belőle, ott már a zokni se segít.
2019. okt. 21. 18:53
8/12 anonim válasza:
Igen, szokás volt.
2019. okt. 21. 18:59
9/12 anonim válasza:
Megint a lábfétises kérdező. :D Imádom a kérdéseit, mindenki gyanútlanul, részleteket bőven kifejtve válaszol rá.
2019. okt. 21. 19:11
10/12 anonim válasza:
Ó, nekünk nézték, hogy az utcai cipőből kilóg-e a váltózokni. Ezért év elején bedobtunk egy pár színes zoknit a tornazsákba, ha volt tesióra, fehér zokniban mentünk, a színeset meg beletettük a cipőbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!