A tanárok tanulnak pszichológiát? Észre kéne vegyék ha egy diák változik?
1. A tanárok tanulnak pszichológiát.
2. Ha észre is veszik, hogy a gyerek változik, nekik nincs beleszólások, ez a szülök feladata!
3. Legtöbb esetben ha szólnak a szülönek, akkor az leordítja a tanárt, hogy az ö gyerek "nem hülye" és nem tesz semmit.
#2 szépen összefoglalta:
Plusz 1:
4. A tanárok túl vannak terhelve, se ideje, se energiája egyénileg ezekkel foglalkozni. A szülők nagyon nagy többsége pedig nem partner ilyesmiben. A gyerekbe belenevelik, hogy a tanár az ellenség, így magában a tanár is tehetetlen. Szakemberhez nem küldheti, mert olyan a magyar mentalitás...
Tanár függő
Általában észre veszik, van amelyik lép is van amelyik nem
Nálunk a tanári közösség nagyon figyel erre még ha nem is szólnak semmit. Nem egyszer tapasztaltam hogy jóval később tettek említést hogy bizony látták hogy gond van s örülnek hogy megoldódott + mindig volt legalább egy akihez fordulhattam
szerintem sokszor azért sem mondanak semmit mert nem akarnak belepofázni a dologba mert tudják hogy úgyis csak ellenállásba ütköznek
Van kb 200 diákom. Többségükkel heti 3 tanórában (45 perces órák) találkozom. A felének a nevét se tudom így biztosan nem veszem észre azokat amiket leírtál.
Tetszik vagy sem, de a gyereknevelés részben a szülők és részben a tanárok feladata. Az arányokon vitatkozhatunk de most nem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!