Van köztetek olyan, akinek az iskolájában még mindig nincs bekapcsolva a fűtés? 18/l
Figyelt kérdés
Mi már napok óta nagyon fázunk. Én már a pufi télikabit sem vetem le, abban vagyok órákon is.2019. okt. 8. 22:00
11/15 anonim válasza:
Ezek az állandó pufikabátos kérdések...... ez valami kabátfétis, vagy mi van már? :D
12/15 anonim válasza:
Pufi télikabát. :D
Ha 5-10 percet tempósabban sétálok kint, már szinte melegem van. :D Igaz, reggel és este hüsi van.
De napközben ideális a hőmérséklet!
Egyébként pl a buszokat már szétfűtik. Nem értem miért... És mindenki kabátban van...
Napokban mentem a belvárosba az expressz járattal, iszonyú meleg volt odabent, főleg ahogy gyűltek az emberek, mindenki vastag kabátban/pulóverben volt, én meg pólóban. :D
13/15 anonim válasza:
12! Mikor reggel kb 6kor megy az ember dolgozni, 5-6 fokban, azért kicsit fázós az. Kesőbb enyhèn felmelegszik. Az emberek nem fogják a meleg ruhát ledobni magukról az útra. Mikor mentél ki?
14/15 anonim válasza:
7 körül szoktam felszállni a buszra/villamosra. Ha tudom, levetem a ruhát, sajnos nagyon könnyen (és büdösen) izzadok...
:(
15/15 anonim válasza:
nálunk be van már kapcsolva, de állandón ki kell tárni az ablakot, mert a tanárok szerint büdös van a teremben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!