Ilyen bunkó lenne vagy félre ertem?
Figyelt kérdés
Angol tanarhoz jarok, ilyen fiatalabb jofejnek tunohoz. És 2x is mondta a beszédében “big fat list” vagyis egyszer ezt másodjára meg nem azt h list hanem mast de ugyanúgy big fat-et mondott, meg csomó mindent beszeltunk/speaking ora volt/ és mondta h pénteken reggel nem tudom elérni mert edzeni megy, de ilyen közérdekűen mondta, és h oda nem visz telefont. Most le fat shaming-ezett engem?(Le dagadtozott?) vagy félre ertem? Mindezek mellett nagyon jofej csomót beszelgettunk, jo volt a hangulat.2019. okt. 6. 19:41
1/9 A kérdező kommentje:
Vicceket is mesélt
2019. okt. 6. 19:41
3/9 anonim válasza:
Szerintem valamit nagyon félreértesz! Kérdezz rá, hogy ez mit jelent.
4/9 anonim válasza:
Félreérted. "bazi nagy listáról" beszélt, amit te magadra vettél, mert csak a "fat" szót értelmezted a kifejezésből.
5/9 anonim válasza:
A big fat nagyjából annyit tesz, hogy oltáribazinagy/hosszú/sok mindent tartalmazó (ez egy hozzávetőleges fordítás, úgyis mindig az adott szövegkörnyezet dönti el csupán érzékeltetni akartam). Gondolom fizetsz neki. Hülye lenne a pénzforrásával bunkózni. Ne legyél már ilyen kis mimóza!
6/9 anonim válasza:
big fat - nagy kupac (vagy hasonló, semmi köze a szó szerinti fordításhoz!)
8/9 anonim válasza:
...azért ettől még ne dőlj hátra, nyugodtan elmehetsz te is edzeni, biztos nem véletlenül vetted magadra!
9/9 anonim válasza:
Jaj, ez a saját butaságod lesz.
Az én párom is tanított angolt, ő is mesélt egyszer egy sztorit, amit ő maga észre sem vett, hogy másképp men tát, de a diák úgy félreértette, hogy kapott tőle egy jó hosszú levelet, amin ő csak pislogott nagyokat tényleg és nem győzött magyarázkodni.. Pedig bírta is a csávót.
Szerencsére megbeszélték és nem volt belőle semmi. Akár rá is kérdezhetsz ha zavar, de szerintem ez jelen esetben is a saját kivetülésed. ne vegyél mindent bántásnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!